Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

välkomsterbjudande:
idag får nya spelare
1 gratisrad!
193
EuroJackpot
miljoner kr
 
Spela en rad gratis, helt utan insättnings- eller omsättningskrav.
Gäller endast nya spelare +18 år.
Se alla erbjudanden »
< >

Spela lotto online hos Lottoland.se

 

SKRAPLOTTER & LOTTOSPEL

VINN OFTARE MED ETT BOLAGSSPEL


1 spelvecka. Ingen automatisk förlängning.  

CASINO & SPEL

   

NYHETER & INFORMATION

NUMMERSKÖLD
BEHÅLL HELA VINSTEN!
VINN MER MED GRATIS NUMMERSKÖLD!

Behåll hela jackpotten själv!

Spelar du med denna specialfunktion spelar du alltså om hela jackpottsumman själv, utan risken att behöva dela den med eventuella andra jackpottvinnare. Just nu kan du prova på den helt gratis!
SPEL HOS LOTTOLAND

När du spelar hos Lottoland köper du inte lotter till de officiella dragningarna i de olika lotterierna.
I stället spelar du på dragningarna hos Lottoland.

Vinsterna är lika höga eller högre. Dragningarna visar också samma resultat. Skillnaden är att Lottoland själva håller i försäljningen av spelen på dragningarna och utbetalningen av vinsterna.
7 SERIÖSA FAKTA
OM LOTTOLAND
BOLAGSSPEL
VINN OFTARE!
BOLAGSSPEL HOS LOTTOLAND

Tillsammans är ni starka. Ett lottobolag delar på kostnaden för lotterna, vilket gör att ni har möjlighet att köpa fler rader, och därmed större chanser att vinna.

Statistik visar att 1 av 6 jackpotvinster vinns av så kallade bolagsspelare som delar på ett andelsspel. Är du på jakt efter en jackpot har du knappast råd att undvika det.
 

OM LOTTOLAND

Nu finns lotterier från hela världen i Sverige, och du kan vinna världens största jackpottar hos Lottoland. Det finns inte längre några begränsningar. Spela på populära lotterier såsom EuroJackpot samt Lotto med Drömvinsten. Vinn några av världens största vinster på EuroJackpot, EuroMillions, PowerBall, MegaMillions och många, många fler.

Lottoland är ett världsledande spelbolag för spel på lotto. Företaget har en officiell spellicens och revideras av KPMG. Samtliga vinstutbetalningar garanteras genom branschens största försäkringsbolag. Lottoland har i likhet med flera av världens största spelbolag sitt huvudkontor i Gibraltar.
 
Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1