Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Ladda ner Lottolands app gratis

Rabatt med vår app!

Nu kan du ladda ner Lottolands officiella app gratis till din iPhone eller Android-telefon. Inte nog med det. Om du installerar appen får du även en rabatt på 50 kr.

Världens största vinster i din telefon
Tydlig överblick över spel och vinster
Automatiska vinst- och resultatmeddelanden
Ännu fler rabatterbjudanden

Kostenlos im App Store
Kostenlos für Android

Så installerar du appen med Android

Tillåt okända källor

Gå till dina säkerhetsinställningar
och tillåt program att installeras
från andra källor än Play Butik.

Ladda ner appen

Öppna
nedladdningslänken
med din telefon.

Installera appen

Installera den nedladdade apk-filen och börja jaga jackpottar!

Spela när som helst, var som helst

Med Lottolands app kan du enkelt se vilka jackpottar som är störst och vilka dragningar som ligger närmast i tiden. Med denna app kan du enkelt spela på Sveriges eget LOTTO med drömvinsten samt andra favoriter såsom EuroJackpot, EuroMillions och PowerBall. Om du redan spelat kan du även använda appen till att se dina tidigare resultat och vinster.

Enklare än någonsin att spela

Gillar du att spela på lotto? Nu behöver du inte längre missa spelstop. Dra upp telefonen ur fickan och spela med vår app – var som helst, när som helst. Det kan inte bli enklare. Starta appen, välj vilket lotteri du vill spela på och skicka in dina nummer. Vår app fungerar precis som vår vanliga hemsida men är givetvis optimerad för att användas med din telefon.