Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela spanska Jullotteriet – från Sverige

Om Jullotteriet Hur man spelar

Nu kan du spela spanska Julloteriet hos Lottoland

Världens största lotteri har vinster på upp till 22 miljarder kr

30 miljoner spelare över hela världen spelar Julloteriet

Det spanska Julloteriet är världens största och kändaste lotteri i världen. Det har en prispott på över 22 miljarder kronor och en oöverträffad vinstchans på 15%. I Spanien spelar 90% av befolkningen på lotteriet. Alla hoppas på världens bästa julklapp – en storvinst! Den här julen kan du och andra svenskar spela på spanska Julloteriet från Sverige. Vinner du kommer pengarna in på ditt spelkonto som vanligt.

Den 22 december är det dags!

Familjer, vänner, byar, städer – hela Europa! – firarar dragningen i det spanska Jullotteriet. Nummerdragningen är en av årets höjdpunkter i Spanien. Dragningen sänds i TV och visas i folks vardagsrum, på restauranger, tavernor och torg. Det alla väntar på är själva storvinsten – El Gordo (Den Feta) – som kan dyka upp när som helst under dragningen, som ofta kan hålla på i över 3 timmar.

22 miljarder i vinster och världens bästa vinstchanser

Det är inte konstigt att Jullotteriet är så populärt. Chansen att du vinner en jackpott på över 30 miljoner kronor är 1 på 100,000 – oslagbara odds i lottosammanhang! Men en jackpot är inte allt som räknas. De mindre vinsterna på över 8 000 kr är inget att fnysa åt. Det finns även 10 000 andra vinster värda mellan ca 350 kr till 1 700 kr. De utgör resten av prispotten. Totalt kommer ca 22 miljarder kronor lottas ut till spelare på Jullotteriet under 2016.

"Miljarder lottas ut i

"Småstaden Granen vinner miljoner

"Inuti den spanska byn

Spaniens enorma Jullotteri"

på spanska Jullotteriet"

där alla är en vinnare"

Hur spelar man det spanska Jullotteriet?

Det är superenkelt att spela El Gordo med Lottoland. Se vår video för fullständiga instruktioner!