Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

100 000 kr
Alla är vinnare
med Jungle Spirit

SPELA NU
VINN DIN DEL AV 100 000 KR NÄR DU SPELAR
VÅRT NYA SPEL JUNGLE SPIRIT: CALL OF THE WILD
500 spelare vinner kontantpriser och alla andra som deltar får 10 gratissnurr på Jungle Spirit.
Följ med på en spännande resa djupt in i djungeln med Jungle Spirit: Call of the Wild.
Utforska spelets 3 häftiga bonusfunktioner som kan hjälpa dig på vägen till storvinsten!

Vad behöver jag göra?

Allt du behöver göra för att gå med, är att spela för minst 100 kr på spelautomaten "Jungle Spirit: Call of the Wild". För varje 100 kr du spelar så ger vi dig en extra biljett till utlottningen – vilket betyder fler chanser till vinst.

Vad kan jag vinna?

Positioner Vinster
1 20 000 kr
2 3 000 kr
3 2 500 kr
4-500 150 kr
Resterande deltagare 10 gratissnurr


När sker prisutdelningen?

Alla vinster kommer att delas ut på onsdag 14 juni, senast kl. 18. Samtliga vinnare kommer att meddelas via e-post samma dag.


Regler & villkor

 1. “Jungle Fever” Nätverkskampanjen pågår fr.o.m måndag den 5e juni fram till söndag den 11e juni 2017.
 2. För att delta i kampanjen, måste spelare spela för minst 100 kr på spelet Jungle Spirit: Call of the Wild. För varje 100 kr som satsas ges en biljett till utlottningen. Samma spelare kan maximalt få 50 biljetter per dag.
 3. Kvalificerande spel: Jungle Spirit: Call of the Wild™.
 4. Den slumpmässiga utlottningen kommer att äga rum måndag den 12e juni och samtliga vinnare kommer att informeras om sina vinster per e-post onsdag den 14e juni.
 5. Vinnarna kommer att dras från alla deltagade operatörer i nätverkskampanjen.
 6. Endast en utlottning kommer att hållas. Om varken operatören eller arrangören lyckas kontakta den vinnande spelaren så kan det aktuella priset ogiltigförklaras av NetEnt, vilket innebär att priset inte ska tilldelas någon annan deltagare.
 7. Kontantpriserna har ett värde av €10,005 (motsvarande 100 050 kr) och kommer att delas ut till 500 vinnare.
 8. Inga omsättningskrav finns för kontantpriserna. Spelare som vill ta ut sitt pris direkt, kommer att kunna göra det.
 9. 10 gratissnurr kommer att krediteras till alla deltagare som inte vann i prisutdragningen, och därmed inte fick något kontantpris.
 10. Alla priser kommer att sättas in på vinnarnas spelkonton på onsdag 14 juni, kl. 18:00.
 11. Den här kampanjen är föremål för arrangörens generella regler och villkor.
 12. Arrangören förbehåller sig rätten att vägra kampanjer och bonusar till spelare som inte uppfyller villkoren.
 13. För deltagare, vare sig individuellt eller i grupp, som efter arrangörens eget gottfinnande anses bryta mot dessa bestämmelser genom missbruk och/eller bedrägligt beteende, förbehåller sig arrangören rätten att avbryta bonusen associerad till kontoinnehavaren samt eventuella vinster som härrör från bonusen, och/eller återkalla, neka eller dra tillbaka bonuserbjudanden för kontoinnehavaren, och/eller blockera tillgång till särskilda funktioner/produkter, och/eller exkludera kontoinnehavaren från framtida erbjudanden, och/eller stänga av kontoinnehavaren med omedelbar verkan.
 14. Arrangören förbehåller sig rätten att ta tillbaka bonusmedel och stänga spelarkonton om det anses att kampanjerna missbrukats och/eller att regler och villkor inte uppfyllts.
 15. Arrangören förbehåller rättren att avbryta eller ändra kampanjen, eller att ändra dessa regler och villkor när som helst utan förvarning men kommer endast att göra så under exceptionella omständigheter och kommer att göra sitt yttersta för att minimera inverkan på kunder.
 16. I händelse av en tvist, är arrangörens ord gällande. Vid överträdelse av dessa villkor förbehåller sig arrangören rätten att enligt eget gottfinannde vidta de åtgärder som anses nödvändiga.
 17. Genom att delta I kampanjen går du med på att bli kontaktad av oss i samband med den här kampanjen.

Untitled Document