Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

12 februari 2015

Shopping!

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

Är du på jakt efter en Alla hjärtans dag-present, pyssel, kort, middag eller dikter? Vad än din älskade kan tänkas önska sig kommer vi ge några tips här. EuroJackpot kostar 20 kr hos Lottoland i stället för 25 kr. Kärlek kostar ingenting, men det gör däremot dessa presenter.  

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

Pengar, pengar! Pengar gör att du kan ta din älskade på lyxiga resor. Pengar gör att du kan bjuda din partner på en exklusiv smakupplevelse. Hur skulle du visa din uppskattning om du hade obegränsat med pengar? Vad skulle du köpa om du inte längre behövde bry dig om pengar?

Alla hjärtans-dag middagen som du aldrig glömmer

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

För världens största vinnare duger ingenting annat än världens bästa restaurang. Noma i grannlandet Danmark har blivit framröstad bästa restaurang tre gånger de senaste fyra åren. Det är här du bokar en reservation om du vill imponera din dejt.

En avsmakningsmeny kostar ungefär 2000 kr. För en vinavsmakning får du lägga till ytterligare 1 200 kr.

Om du vinner  401 miljoner på EuroJackpot har du alltså råd att äta på Noma ungefär 125 000 gånger, eller varje dag i 343 år. Men med så mycket vin ser vi det som tveksamt att du skulle leva så länge.

Det klassiska Hollywoodsmycket

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

En Aladdinask i all ära, men har du nu obegränsat med deg krävs det något extra. Men varför inte lägga ett bud på ”The Elizabeth Taylor Diamond”?

Diamanten bars av stilikonen och Hollywoodstjärnan under hennes  storhetstid. Hon fick den av Richard Burton, även han en av filmbranschens absoluta legender. Innan diamanten landade i Kleopatraskådespelerskans händer kallades den Kruppdiamanten.

Att köpa den kan kräva några bud eller två. Smycket såldes 2011 för nästan 70 miljoner kronor.

Något för den tekniktokiga?

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

Är din partner tekniktokig? Den nya luren ”Diamond Ecstasy” från brittiska Goldgenie tillverkar en av världens dyraste mobiltelefoner.

Den här modellen kommer utsmyckad med både guld och diamanter. Men om du tycker att vanliga, vita diamanter är tråkiga kan du välja mellan svarta och rosa diamanter, safirer och rubiner.

Prislappen brukar landa på ungefär 100 000 kr. 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1