Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

26 november 2015

Nyhet hos Lottoland!

Fler nya svenska skraplotter

Sitter du och gnuggar på samma gamla svenska skraplott, den som alla känner igen, men ingen vinner på? Nu kan du i stället spela svenska skraplotter hos Lottoland, ett av världens största spelbolag inom lotto. 

Fler nya svenska skraplotter

Kliar det i fingrarna?

Vad tycker du är skönast att klia, klappa eller skrapa? Är det ryggkliandet som ligger närmast om hjärtat? Eller är det kanske när katten ger mer sig och du äntligen tillåter sig att klappas?

Eller är det kanske ljudet när du får skrapa bilrutan under en blå och frisk vårmorgon? Vi vet inte vad du föredrar, men om du gillar något av ovanstående borde du prova våra nya svenska skraplotter. Läs vidare för att ta reda på varför.

Lottoland fortsätter bryta ny mark. Tidigare har vi skapat ett namn genom att ta bort de begränsningar som fanns på lotto. Du kan nu spela på lotterier från hela världen på ett ställe. Dessutom erbjuder vi regelbundna rabatterbjudanden för alla medlemmar, både via e-postutskick men också på vår Facebook-sida.

 

Våra skraplotter – en överblick 

Lottolands skraplotter

Mer information om våra skraplotter

Här kan du se en fullständig lista med vinstabeller på våra skraplotter. Glöm inte bort att Lottoland erbjuder massor av skraplotter och lotterier. Skraplotterna hittar du under fliken Skraplotter på vår webbplats, samtliga lotterier hittar du under fliken Fler jackpottar. Lycka till! 

 

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!