Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

27 januari 2016

Vaskade hon bort vinsten?

Hon tvättade pengar – bokstavligen!

En brittisk lottospelare försöker just nu bevisa hur hennes tvättade paperslott är värd 400 miljoner kronor, något som skapat rubriker världen över.

Hon tvättade pengar – bokstavligen!

Brittiska spelare sörjer just nu med Susanne Hinte. Anledningen är att hon tros ha tvättat bort en rekordvinst.

Händelseförloppet ser ut ungefär så här: Susanne spelade på brittiska National Lottery i hopp om att vinna en rekordstor pott. Men i stället för att rätta lotten direkt efter dragningen dök den i stället upp i tvätten, i nästan oigenkännligt skick. Lottens radnummer sägs fortfarande vara synligt, men inte datumet. Däri ligger problemet för Susanne, som nu står inför uppgiften att bevisa för lotteriets hårdnackade funktionärer att lotten köptes innan – och inte efter – dragningen.

Det här är inte första gången storvinster har gått upp i rök. Tidigare har lotter försvunnit eller hittats i papperskorgar. Husdjur har även funnits ansvariga för att både äta upp och leta upp vinstlotter.

Historierna är många men sensmoralen är ofta densamma: håll koll på din lott. Här hos Lottoland slipper du hålla reda på papperslotter, och du behöver inte heller själv rätta dina rader efter dragningen. När du spelar hos Lottoland håller vi givetvis koll på dina tidigare resultat och vinster. Vi meddelar dig även direkt om du vunnit. Det är kort sagt omöjligt att undvika en vinst hos Lottoland. 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!