Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

14 oktober 2015

Rea för nya spelare

Rabatt på EuroJackpot – för första gången!

Succétjänsten Lottoland öppnar nu upp den svenska marknaden för spel på lotto från hela världen. Tjänsten med över 1 miljon användare erbjuder nya spelare 50 procent i rabatt på EuroJackpot. Läs vidare för att få din rabatt. 

Rabatt på EuroJackpot – för första gången!På samma sätt som Uber och Spotify revolutionerat taxi- och musikbranschen, har Lottoland förändrat lotto. Tjänsten har redan över 1 miljon användare och gör nu succé i Sverige. Idén bakom tjänsten är enkel: samma lottonummer, samma vinster, men lägre priser. 

Spela 2 rader för 1 på EuroJackpot idag

Nu finns Lottoland i Sverige och du kan spela EuroJackpot till lägre kostnad och utan mellanhänder. Spela på nästa dragning idag. Välj dina nummer här nedanför och häng med i nästa dragning.


Spela 2 rader för 1 på EuroJackpot kr
Välj dina nummer
50% rabatt! Välj 5 nummer mellan 1-50 och 2 stjärnnummer mellan 1-10. Klicka på SlumpRad för att välja nummer automatiskt.
Välj 5 olika nummer mellan 1-50 och 2 olika stjärnnummer mellan 1-10.
0
0
0
0

Erbjudandet gäller för nya spelare hos Lottoland. 

Samma nummer, samma vinster, lägre priser

Lottoland erbjuder spel på över 20 lotterier från hela världen. Vår tjänst låter dig spela på utkomsten i olika lotterier. Det betyder att du får exakt samma spelupplevelse, men eftersom Lottoland inte håller i dragningarna kan vi skära ner på kostnaderna.

Lottoland har en officiell spellicens för både Storbritannien och Europa. Vinsterna betalar vi själva ut och alla vinstutbetalningar garanteras genom vårt försäkringsbolag.

I Storbritannien samarbetar vi med Chris Tarrant, före detta programledare för Vem vill bli miljonär i brittisk tv. 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!