Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

13 maj 2015

Högsta jackpotten någonsin!

Rekord: Vinn 836 miljoner på EuroJackpot!

Känner du det där som fläktar? Det är historiens vingslag. Vi fick ingen vinnare i EuroJackpot förra veckan. Det betyder att jackpotten nu nått svindlande höjder. Hela 836 miljoner kronor står att vinna. Det är den högsta jackpotten som någonsin lottats ut i EuroJackpot. Nu är det dags att skriva in ditt namn i historieböckerna.

Rekord: Vinn 836 miljoner på EuroJackpot!

Du hörde rätt. EuroJackpot har nått sin maxnivå. Det betyder att förutom en ofattbart hög jackpot har du även högre chans att vinna stort i de lägre i vinstnivåerna.

Högre än så här blir inte jackpotten. Senaste gången vi ens var i närheten av sådana här summor i EuroJackpot var i september 2014, då ett finskt lottobolag till slut kammade hem megapotten. Nu har alltså du och andra svenskar chans att slå nytt rekord.

Det här är inte bara nytt rekord i EuroJackpot, utan även den högsta jackpotten som någonsin lottats ut i Sverige.

Vad du behöver veta

Den här veckan är det inte bara jackpotten som är stor. Det kommer även bjudas på stora vinster i vinstnivå 2.

Låt oss repetera: det här är den största jackpotten i EuroJackpot som någonsin lottats ut. Det är nu eller aldrig.

Kom ihåg att det endast kostar 20 kr per rad att spela EuroJackpot hos Lottoland. Är du ny spelare? Du har du tur. Vårt välkomsterbjudande, en Pengarna-Tillbaka-Garanti, erbjuder dig möjligheten att få pengarna tillbaka om du inte vinner första gången du spelar.

Du kan alltså prova att spela på denna smällfeta jackpot helt riskfritt. Din Pengarna-Tillbaka-Garanti aktiveras automatiskt första gången du spelar – håll utkik efter presentikonen första gången du betalar för dina lotter i kassan.

Lottoland önskar alla spelare lycka till!

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1