Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

13 april 2015

Just nu!

Årets högsta jackpot i EuroJackpot!

EuroJackpot har nått svindlande höjder. Inför fredagens dragning är jackpotten uppe i 498 miljoner kr! Varför inte spola ditt vanliga spelombud och jaga jackpotten hos oss? Just nu ger Lottoland nya spelare en Pengarna-Tillbaka-Garanti – om du inte vinner första gången du spelar betalar vi tillbaka din insats. Kom igen, det är ju ett kanonerbjudande!

Årets högsta jackpot i EuroJackpot!

Som sagt, jackpotten är uppe i 498 miljoner. Det betyder att en svensk spelare kan slå nytt jackpotrekord i dragningen på fredag. Det här är en av de största jackpottarna som lottats ut i Eurojackpot, så det är helt klart läge att skicka in några rader om du ännu inte spelat.

Är du inte övertygad? Här kommer några anledningar till varför du bör spela på EuroJackpot innan någon annan roffat åt sig storvinsten. Kom ihåg att de två senaste rekordjackpottarna gick till Finland. Det kan vi inte låta hända igen. Det är dags att sätta Sverige på vinnarkartan.  

Här kommer några fördelar med att spela på EuroJackpot hos ett av världens största spelombud för lotto (vi talar givetvis om Lottoland):

– Pengarna tillbaka om du inte vinner första gången du spelar

– EuroJackpot har bättre vinstchans än Lotto med Drömvinsten

– Det kostar bara 20 kr att spela EuroJackpot hos Lottoland – du får alltså 20 % rabatt varje gång du skickar in en rad.

– Det här är din chans att vinna den fjärde största jackpotten som någonsin lottats ut i EuroJackpot

Vem som helst kan spela på lotto och hos Lottoland är det enklare än någonsin. Är du sugen på att krydda din lott med något extra? Lottolands specialfunktioner DubbelJackpot och NummerSköld gör att du kan dubbla din vinst och undvika dela den med någon som valt samma nummer som du.

Lottoland gör lotto roligare. Så, nu har vi gjort det vi kan. Nu ligger ansvaret på dig. Välj dina nummer och håll tummarna. Lycka till!  

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1
live chat software