Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

27 juni 2016

Sommar, sol, El Gordo

Så spelar du El Gordo

El Gordo de Verano – det spanska Sommarlotteriet – är sommartappningen av världens största lotto, det spanska El Gordo.  Läs allt om hur du får din del av den totala potten på 1,1 miljarder kronor! 

Så spelar du El Gordo

Ungefär 90 procent av spanjorerna spelar på juldragningen av El Gordo, en dragning som många kallar "världens största lotto". Fram för allt är det de höga vinstchanserna spelare uppskattar, vinster som även du och andra svenskar nu kan ta del av här hos Lottoland. Nu kan du även kan spela på Sommarlotteriet, vilket är samma stora El Gordo – fast i sommartappning. 

Den 2 juli hettar det till i Madrid. Hos Lottoland känner vi inga gränser när det kommer till lotto, vilket gör att även du kan ta del av dragningen och vinna precis som vanligt. Och visst finns det vinster. Totalt ligger det 1,1 miljarder kronor i potten och chanserna till vinst är goda. 

Få din del av kakan, en kaka värd 1,1 miljarder 

Nu behöver du inte åka ner till till solkusten för att jaga spanska lotter. Hos Lottoland erbjuder vi lotterier från hela världen, men det betyder inte att vi erbjuder spel på världens samtliga lotterier. Endast de bästa lotterierna tar plats i vårt sortiment, och det är ingen överdrift att säga att spanska El Gordo – både sommar- och julotteriet – är två av världens absolut bästa dragningar att vara med i. 

Men kom ihåg att skicka in dina rader innan dragning. Det är bara en dragning i Sommarlotteriet och den går av stapeln den 2 juli. Nu är det med andra ord dags att passa på. 

Så spelar du på spanska Sommarlotteriet

Väl 5 nummer från 0-9 och välj sedan hur stor andel av din lott du vill köpa. Det kan kosta mycket att spela en hel lotto i El Gordo de Verano. Många spanjorer väljer därför att spela en tiondel av en lott, något som du också har möjlighet att göra när du spelar med Lottoland. Här kan du läsa mer om hur du spelar på El Gordo de Verano

 

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!