Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

12 oktober 2015

Roligt klipp!

Se roliga klippet när de vinner på lotto

Hur skulle du reagera om du vinner på lotto? Skulle du ringa familjen? Röras till tårar? Eller skulle du – som i klippet nedanför – brista ut i ett vansinnesvrål?  

Se roliga klippet när de vinner på lottoVi är många som någon gång stängt ögonlocken och fantiserat om hur våra nummer dyker upp, ett efter ett, i lottodragningen. Vinstögonblicket då allt slutligen står klart är dock svårare att föreställa sig. Nu kan du se just en sådan reaktion. I det vansinnigt roliga klippet får en grupp kanadensiska kollegor veta att de tillsammans vunnit 380 miljoner! 

Se det hejdlöst roliga klippet här

Vill du fira med ett eget vansinnesvrål?

Nu kan du spela på EuroJackpot, utan mellanhänder, hos ett av världens största spelbolag för lotto. Lottoland ger dig 2 rader till priset av 1. Du får alltså 50 procent rabatt på EuroJackpot. Spela nu innan dragningen på fredag. Välj dina nummer här nedanför.

Skicka in dina 2 rader idag och betala endast 20 kr


Spela 2 rader för 1 på EuroJackpot kr
Välj dina nummer
50% rabatt! Välj 5 nummer mellan 1-50 och 2 stjärnnummer mellan 1-10. Klicka på SlumpRad för att välja nummer automatiskt.
Välj 5 olika nummer mellan 1-50 och 2 olika stjärnnummer mellan 1-10.
0
0
0
0

Erbjudandet gäller nya spelare hos Lottoland. 

Börja spela lotto hos oss – därför är vi bättre

Lottoland har nu över 1 miljon spelare världen över. Vår önskan? Spola ditt lokala spelombud och spela med oss.

Därför är vi bättre:

  • Samma vinster, samma vinstnummer, lägre priser
  • Fler lotterier, fler vinster
  • Chans att vinna världens största jackpot

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!