Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

18 juni 2015

Nyhet

Skraplotter – nu hos Lottoland!

För alla er som älskar att spela finns nu en rad spelnyheter på Lottoland. Nytt är att du nu också kan skrapa fram lyckan med våra nya pulshöjande skraplotter. Vinstchanserna och spänningen är minst lika hög som med våra andra spel. Vinn miljoner, direkt på skrapet!

Skraplotter – nu hos Lottoland!

Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att det händer en hel del spännande här på Lottoland. Nyligen lanserades att antal nya lotterier, och nu har vi än en gång nöjet att presentera en helt nytt sätt att spela.

Bästa sättet att bli rik, är att bli rik snabbt – och våra skraplotter hjälper dig med just det. Ett par skrap är allt som krävs för att vinna stort, precis som med en traditionell skraplott. Men till skillnad från en traditionell skraplott slipper du promenera ner till kiosken för att hämta ut din vinst. Alla dina vinster på Lottoland krediteras direkt ditt spelarkonto.

Låter bra va? Nåväl, låt oss nu presenterna de senaste medlemmarna i Lottoland-familjen, våra tre första skraplotter:

 

1 000 000 miljon kr i kontanter

Skraplotter – nu hos Lottoland!

För bara 10 kronor kan du bli 1 miljon kronor rikare på bara sekunder! Inte en dålig investering om nu fru fortuna skulle le mot dig. Plus att spelet har andra vinstnivåer, inklusive ytterligare kontantpriser samt gratisspel. Skrapa fram tre lika symboler och du är en vinnare!

Dont worry, be happy

Skraplotter – nu hos Lottoland!

Yngre spelare kanske inte minns Bobby McFerrins one-hit-wonder från det sena 80-talet. Oroa er inte, ni har inte missat nåt. Ni andra tänker säkert nu "tack, nu har jag fått den på hjärnan". Till skillnad från Bobbys kortvariga karriär har det här spelet mer inbyggd långvarighet. Allt som krävs är 20 kronor och ungefär lika många sekunder för dig att vinna 50 000 kronor i månaden, i 10 hela år!

Alltså totalt 6 miljoner kronor som betalas ut över ett årtionde, tillräckligt för att kunna leva loppan ett tag.

Instant Millionaire

Skraplotter – nu hos Lottoland!

Vem skulle inte vilja bli miljonär bara så där? För en blygsam peng och en nypa tur kan den där personen bli du! Matcha tre lika för att vinna och säg hej då till det där tradiga 9-5-jobbet och säg i stället hej till livet på en pinne. Allt som allt bjuder den här skraplotten på mer än 30 miljoner i priser. Du hittar inte skraplotter som denna i den lokala kiosken.

Skrapa för att vinna

Våra nya Lottoland-skraplotter ger dig allt det där roliga och spännande som du känner igen från traditionella skraplotter, varvat med goda vinstchanser och höga priser. Och givetvis lika enkelt och säkert som med våra andra spel. Inga fler skraplotter att hålla reda på och turer till kiosken för att hämta ut din vinst. När vi säger att du vinner på direkten, så menar vi det! Alla vinster krediteras med det samma automatiskt ditt spelarkonto och du väljer själv om du vill fortsätta att spela eller ta ut dina vinster. Med andra ord, för så lite som 10 kronor kan du vinna stora kontantpriser på upp mot 10 miljoner kronor och få det utbetalt till ditt bankkonto på sekunder!

Så om det kliar i fingrarna på dig. Vänta inte! Välj din favorit bland Lottolands nya skraplotter och vinn stort redan i dag! Lycka till!

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!