Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

01 juni 2015

Europas största jackpot!

Spela på EuroMillions Superdraw nu!

På fredag den 5 juni smäller det! Dragningen om Europas största jackpot landar då i Sverige. Nu kan du och andra spelare hänga med i EuroMillions Superdragning hos Lottoland – utan mellanhänder! Här får du reda på allt du behöver veta innan dragningen på fredag.

Spela på EuroMillions Superdraw nu!

Det är egentligen inte mycket att orda om. EuroMillions är ett av Europas största lotterier och allt fungerar precis som vanligt: välj dina nummer, skicka in din rad hos Lottoland, håll tummarna. Här kommer lite information som ändå kan vara viktig att ha koll på. 

Vad är en Superdraw? 

En Superdraw, eller Superdragning, är en dragning där jackpotten automatiskt höjs till över 900 miljoner kronor. Det är något som endast inträffar på slumpvis utvalda tillfällen, vanligtvis 3-5 gånger om året. Nu är det alltså dags igen. 

Skicka in dina rader innan spelstopp 

Om du vill vara med i Superdragningen på EuroMillions behöver du skicka in dina rader hos Lottoland mellan tisdag kl. 23.00 och fredag den 5 juni kl. 20.45. Om du skickar in dina rader efter spelstopp kan de i stället komma med i dragningen för nästa vecka. Visst kan det vara så att jackpotten rullar över och växer, men vill du verkligen chansa när det står 923 miljoner kr på spel? 

Om du vill spela på dragningen innan tisdagens dragning kan du göra det. Följ bara dessa instruktioner: 

  • Gå till EuroMillions spelfält
  • Välj dina nummer 
  • Välj "Fre" i spelfältet för att spela på fredagens Superdragning 

Lottoland har bättre priser på EuroMillions

Spela EuroMillions – ett av Europas största lotterier – utan mellanhand. Hos Lottoland erbjuder vi dig rader till en kostnad av 25 kr. Det kostar ingenting extra att spela på Superdragningen – du har med andra ord allt att vinna.

Jag kan inte ens förstå… hur mycket är 923 miljoner kronor?

Ofantligt mycket. Det skulle slå svenskt jackpotrekord fyra gånger om. Vill du ha en chans att vinna? Skicka in din rad nu, direkt här på vår sida.

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!