Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

27 juli 2015

Superjackpot!

Världens största vinster! Men hur?!

Hos Lottoland kan du vinna världens största vinster på världens största lotterier.  Men hur kommer det sig att Lottoland kan erbjuda ännu högre vinster än andra spelbolag? Läs vidare och ta reda på hur våra 1 miljon spelare vinner mer hos Lottoland.  

Världens största vinster! Men hur?!

 

Ibland kommer Lottoland erbjuda dig extra höga jackpottar. Hur kan vi erbjuda större vinster än ditt lokala spelombud? Det hela är enkelt. Hos Lottoland har vi valt att själva betala ut samtliga vinster. Våra utbetalningar garanteras genom ett försäkringsbolag. Det betyder att vi då och då kommer skjuta till några extra miljoner till våra jackpottar. 

Den här veckan har vi valt att höja jackpotten i EuroJackpot och MegaMillions. Här nedanför finner du en tabell med mer information om den vanliga jackpotten du hittar hos ditt lokala spelombud, och den extra höga jackpotten du endast hittar hos Lottoland. 

Lotteri Vanlig jackpot Lottolands Specialjackpot
     
EuroJackpot 116 miljoner kr  424 miljoner kr 
     
MegaMillions 172 miljoner kr  3,9 miljarder kr 

 

Anledningar att välja Lottoland 

  • Spela på lotto från hela världen 
  • Högre vinster och rabatterbjudanden 
  • Specialfunktionerna DubbelJackpot och NummerSköld 
  • Officiell europeisk spellicens 

När du spelar hos Lottoland vinner du också hos Lottoland. Vi är helt och hållet försäkrade och kan därför erbjuda astronomiska jackpotutbetalningar. Just därför kan vi erbjuda dig vinster ditt lokala spelombud bara kan drömma om. 

Eftersom dina rader skickas in till Lottoland kan vi också erbjuda rabatterbjudanden på dina rader. När du blir medlem hos Lottoland kommer du få regelbundna erbjudanden skickade via e-post. Håll utkik! 

Vår affärsmodell tillåter oss även att erbjudande specialfunktioner du inte hittar någon annanstans. Spela med vår DubbelJackpot och du kommer vinna en dubbelt så stor jackpot. En jackpot vinner man bara en gång i livet, så varför inte dubbla just din drömvinst? Vår NummerSköld ger dig möjlighet att undvika dela din vinst med andra jackpotvinnare som spelat med samma nummer du. 

Specialjackpot: spela medan du kan

Just nu har vi extra höga jackpottar på EuroJackpot och MegaMillions. Skicka in dina rader denna vecka – innan det är för sent. Lycka till i dragningen. Nu håller vi tummarna för att Lottoland får en storvinnare.

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!