Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

30 augusti 2016

KeNow Jackpott

Vinn 10 miljoner kronor var fjärde minut!

Lotterier har allt som oftast varit begränsade till ett par dragningar i veckan, vilket betyder lång väntetid och få chanser att vinna. Med Lottolands exklusiva KeNow lotteri så är det på väg att förändras. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om vårt nya fantastiska lotteri, KeNow som är ett lysande alternativ till keno. 

Vinn 10 miljoner kronor var fjärde minut!

Nytt, unikt och exklusivt!

KeNow är ett totalt unikt lotteri, som endast finns tillgängligt här hos Lottoland. Ett fantastiskt alternativ till keno. Med nya dragningar var fjärde minut så har spelarna möjlighet att delta flera gånger per dag. Med en insats som startar på 10 kronor och en potentiell jackpott på hela 10 miljoner kronor erbjuder KeNow fler möjligheter att bli miljonär varje vecka än något annat lotteri. 

Välj dina nummer

Välj upp till 10 nummer utav 70 möjliga, och träffar du samtliga 10 rätt vinner du jackpotten. En singelrad med 10 nummer betyder att du kan vinna en möjlig jackpott på 1 miljon kronor, men du kan välja att höja din insats för att öka din potentiella vinst. En insats på 10x betyder att du kan vinna den stora jackpotten på 10 miljoner kronor. 

Hur mycket kostar det?

En av fördelarna med KeNow är just flexibiliteten spelet erbjuder. Ett singelspel kostar endast 10 kronor, och ger spelaren chansen att vinna upp till 1 miljon kronor. Vill du ytterligare förbättra dina chanser, och dina potentiella vinster, lägg helt enkelt till extra rader för priset av 10 kronor per rad. När du lägger till extra rader så påverkar det inte bara jackpotten, utan det maximerar även dina potentiella vinster på de lägre prisnivåerna. 

När är dragningarna?

KeNow pågår varje dag och startar klockan 6.34 på morgonen. Dragningarna pågår sedan var fjärde minut fram till klockan 23.54 på kvällen. Det betyder att det finns 15 chanser att bli miljonär varje timme!

Inte ett enda rätt …

Då det dras 20 nummer i varje dragning, av möjliga 70 nummer så är det en liten bedrift om man inte lyckas få ett endaste rätt! Oddsen för att inte få ett enda nummer korrekt är högre än många av de lägre vinstnivåerna, och det är därför KeNow belönar spelare som inte lyckats få något rätt i dragningen. Spelare som väljer 8, 9 eller 10 nummer på en singelrad är berättigade för denna vinstnivå. Med KeNow kan du bli miljonär lika snabbt som det tar och göra en kopp te. Så vad väntar du på? Prova redan idag! 

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.