Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

11 februari 2015

PowerBall närmar sig rekord

Vinn 8 miljarder kr hos Lottoland

Den här veckan smäller det på rejält: Jackpotten i PowerBall är uppe i 485 miljoner dollar, eller ca 4 miljarder kronor. Hos Lottoland kan du givetvis dubbla din jackpot med specialfunktionen DubbelJackpot. Det betyder att du eller en annan lycklig svensk kan vinna 970 miljoner dollar – ca 8 miljarder kronor!

Vinn 8 miljarder kr hos Lottoland

Tidigt i natt kan det bli din tur att klättra på listan över Sveriges rikaste. Jackpotten i PowerBall har växt under flera dragningar och har nu nått en summa på 485 miljoner dollar. 

Det här är den femte största jackpotten i ett amerikanskt lotteri någonsin. Vilket också betyder att det där den femte största jackpotten genom tiderna. Glöm inte att du kan få den betald till ditt svenska bankkonto. Lottoland är en av få spelbolag som har en officiell spellicens – vilket gör att du inte behöver åka västerut för att gräva guld i USA. Du kan spela från Sverige och vinner även givetvis i Sverige. 

 

Slå jackpotrekord hos Lottoland

Hos Lottoland ger vi dig alltid världens största jackpottar. Vår DubbelJackpot gör att du kan slå nytt jackpotrekord. För att spela med vår specialfunktion behöver du bara bocka för DubbelJackpot i spelfältet när du köper din PowerBall-lott. 

Om du vill undvika dela din vinst med en annan lycklig vinnar kan du välja att istället spela med vår NummerSköld. Den gör att du slipper dela din vinst med någon annan jackpotvinnare som använt samma nummer som du. Läckert!

Så här spelar du PowerBall 

  • Gå till spelfältet i PowerBall 
  • Välj dina egna nummer eller slumpa fram dem 
  • Välj om du vill spela med DubbelJackpot eller NummerSköld 
  • Tryck på "Skicka in" för att gå till kundvagnen 
  • Betala för dina rader och håll tummarna i natt när dragningen äger rum 

Lottoland önskar alla svenska spelare lycka till i veckans dragning i PowerBall!

Så här ser topplistan ut över världens största jackpottar: 

  1. Powerball: $1,586 miljarder, januari 13, 2016 - Kalifornien, Florida, Tennessee
  2. Mega Millions: $656 miljoner, mars 30, 2012 - Illinois, Kansas, Maryland
  3. Mega Millions: $648 miljoner, december 17, 2013 - Kalifornien, Georgia
  4. Powerball: $590,5 miljoner, maj 18, 2013 - Florida
  5. Powerball: $587,5 miljoner, november 28, 2012 - Arizona, Missouri

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1