Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

12 januari 2017

EuroJackpot galenskap delat på 5!

Vinn mer med en gratis Nummersköld!

Vilken dragning det var förra fredagen i Helsingfors, spänningen var total och hela 90 miljoner euro vanns av inte bara en lycklig vinnare, utan hela 5 vinnare hade prickat in den rätta raden! Alltså lite drygt 870 miljoner kronor delat på 5. Visst måste det vara härligt att dela på en sådan enorm summa pengar, men här hos Lottoland erbjuder vi en funktion som gör att i händelse av en jackpottvinst behåller du hela summan själv, oavsett hur många andra vinnare som spelat din vinnande rad! 

Vinn mer med en gratis Nummersköld!

Det var tredje gången jackpotten var uppe på max summan 90 miljoner euro, tidigare har denna maxvinst gått ut till en lycklig vinnare i Tjeckien under 2015 och nu senast i oktober då en vinnare från Tyskland kammade hem den smått otroliga summan. Men nu var det alltså hela fem vinnare som fick dela på jackpotten! Tre vinnare kom från Tyskland, en från Nederländerna samt en från vårt grannland Danmark. Dessa lyckoostar fick alltså dela på lite drygt 18 miljoner euro, vilket mostsvarar ungefär 170 miljoner kronor. Inte dumt alls, men hade det inte varit roligare med 870 miljoner kronor själv?

 

Top 3 EuroJackpot vinsterna
Summa Datum Land Antal vinnare
Ca 875 miljoner kr 14.10.2016 Tyskland 1
Ca 855 miljoner kr 06.01.2017 DE/DK/NL 5
Ca 845 miljoner kr 15.05.2015 Tjeckien 1

 

Här på Lottoland har vi en exklusiv specialfunktion som vi kallar NummerSköld och den innebär att i händelse av en jackpottvinst behöver du inte dela din vinst med eventuella andra jackpottvinnare. Spelar du med denna specialfunktion spelar du alltså om hela jackpottsumman själv, utan risken att behöva dela den med eventuella andra jackpottvinnare. 

Prova gratis hos Lottoland!

Du kan nu prova hur det fungerar då vi ger dig chansen att utan extra kostnad prova den exklusiva specialfunktionen NummerSköld månaden ut! Ja, du hörde rätt. Spela dina vanliga nummer och skydda dig från att dela eventuella jackpotvinster med andra spelare, helt utan extra kostnad. 

Det spelar ingen roll hur många rader du lämnar in, även systemspel räknas. Här nedan följer stegen du behöver ta för att prova denna exklusiva specialfunktion helt gratis, månaden ut!

  • Använd denna länk för att ta del av erbjudandet. 
  • Klicka på "Skicka in"
  • Kontrollera ditt köp och klicka "Bekräfta och fortsätt"

EuroJackpot blir mer och mer populärt runt om i Europa, inte bara i Sverige. Med fina vinstchanser och en garanterad jackpot på hela 10 miljoner euro, alltså lite drygt 95 miljoner kronor är det enkelt att förstå varför. Visst är det troligt att i takt med att lotteriet ökar i populäritet så ökar även risken att man i händelse av en jackpottvinst måste dela sin vinst med andra spelare. Men här hos Lottoland har du alltså en exklusiv möjlighet att eliminera den risken. Missa inte denna möjlighet, spela EuroJackpot med funktionen NummerSköld. Gratis fram till den 31 januari, 2017. 

Miljonerna kan alltså bli dina, hela jackpottsumman och inte bara en del av den! Lycka till!

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.