Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Ädelstenar

40 glittrande ädelstenar – man se upp! Gömda mitt ibland dem är 4 explosiva minor som snabbt kan avsluta ditt spel… För varje ädelsten du hittar, så ökar vinsten. Är det dags att kassera ut eller jaga jackpotten?

Ädelstenar


Regler


Det finns 40 ädelstenar, där 4 är gömda minor. För att vinna jackpotten, välj ut alla 36 vinstgivande ädelstenar utan att hitta någon av minorna. Spelaren kan kassera ut när som helst efter att ha valt sin första ädelsten. Om spelaren hittar en mina, förloras vinsten och spelet avslutas.


Vinsttabell


På höger sida av spelskärmen visas den möjliga jackpottens summa, samt summan som nästa ädelsten är värd.


Vinsttak


Ibland når jackpotten ett vinsttak på en viss summa. Denna summa visas då som 'Jackpott'. Om en spelare väljer det maximala antalet ädelstenar som behövs för en jackpott, så delar spelet automatiskt ut vinsten. Detta påverkar inte RTP:n, förutom att ge spelaren en liten positiv fördel i fortsatt spel.


Ädelstenar är ett spel baserat på chans där utfallet INTE är förutbestämt. Detta betyder att spelarens val är meningsfulla inom kontexten av att slumptalsgeneratorn kalkylerar oddsen för att en given ädelsten innehåller vinst eller en mina. Spelaren väljer att kassera ut eller inte, efter varje val av en vinstgivande ädelsten.


Den teoretiska RTP: när dock kalkylerad på premissen att det är lika trovärdigt att en spelare kasserar ut, eller inte, efter att ha valt en vinstgivande ädelsten.


RTP: 96.5%


Avbrutet spel


Vi vet att dåliga internetanslutningar eller andra oförutsägbara händelser kan avbryta spelandet. Vi strävar efter att göra detta så rättvist som möjligt för dig. Till exempel, om ditt batteri tar slut mitt i ett spel eller om din dagliga speltid är nådd, så kan du fortsätta spelet där du lämnade det när du kommer tillbaka. Vi ber dig dock att avsluta spelet du startat inom 24 timmar. Gör du inte det så betraktas ditt spel som övergivet och du förlorar då din insats.


Demo-spel


Operatörens Demo-spel är provversioner av de riktiga spelen. De spelas med exakt samma regler och RNG. Demo-spelen tillåter dig att spela med ''låtsaspengar'' som inte har något riktigt värde.


Spelsystem och Tekniskt fel


Operatören vidhåller sin rätt att behålla eventuella vinster och insatser om en spelare på något sätt manipulerar spelen på ett bedrägligt sätt, eller om spelets system självt lider av ett tekniskt fel. Definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattar ett fel i de utskrivna oddsen/tabellerna, eller om spelet inte fungerar i enlighet med de utskrivna reglerna.