Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Mega 2017: hjälp och vanliga frågor

Nyårslotteriet Mega 2016 är ett lotto exklusivt för Lottoland. Du kan vinna 900 miljoner kronor i dragningen som äger rum den 31 december. Spela hos Mega 2017 hos Lottoland och fira in det nya året med en av Sveriges absolut största jackpottar.

Hur spelar jag på Mega 2017?

Du väljer 6 nummer mellan 1 till 60. Givetvis kan du även spela med slumpvalda nummer. Efter du fyllt i antal rader i din spelkupong trycker du på Skicka in. Betala i Kassan och håll tummarna i dragningen den 31 december 2016.

Hur vinner jag jackpotten?

Om du får 6 rätt av de 6 nummer som kommer upp i dragningen den 31 december vinner du jackpotten. Numren i dragningen är samma som de i den officiella dragningen av det brasilianska lotteriet Mega Da Virada.

Hur mycket kostar det att spela?

En rad kostar 30,00 kr.

Hur mycket kan jag vinna?

Jackpotten i Mega 2017 är värd 900 miljoner kronor.

När är dragningen?

Dragningen äger rum runt kl. 22.00 svensk tid.

Hur stor är chansen att vinna jackpotten?

Vinstchansen är 1 på 50 063 860.

Vad är en DubbelJackpot?

DubbelJackpot är en av Lottolands specialfunktioner. Om du lägger till en DubbelJackpot till ditt spel vinner du dubbelt så mycket om du prickar 6 rätt. Det betyder att du kan vinna 1,8 miljarder kronor.

Vilka är de olika vinstnivåerna i Mega 2017?

Tabellen nedanför visar de olika vinstnivåerna i lotteriet och deras vinstchanser.
*Information nedanför ger endast en fingervisning om vad vinsterna kan komma att vara.

VinstnivåVinstchans
6 rätt1:50 063 860
5 rätt1:154 518
4 rätt1:2 332

Vad händer om jag vinner?

Om du vinner betalas din vinst ut till ditt konto hos Lottoland och du kan därefter sätta in pengarna på ditt bankkonto. Om du ännu inte verifierat dina personuppgifter kan vi komma att behöva en fotokopia på dina ID-handlingar samt en bild på en räkning. På så sätt kan vi kontrollera att dina uppgifter stämmer överens med de vi har i vår databas. Det här är något som krävs av oss och andra spelbolag med spellicens.

Hur kan jag vara säker på att jag får mina pengar?

Lottoland revideras av det internationella revisionsbolaget KPMG. Vi har även en europeisk samt en brittisk spellicens. För att inneha dessa ställs som absolut krav att vi kan betala ut vinster till våra spelare.
Så här betalar vi ut våra vinster:

Mindre vinstsummor
Mindre vinster betalar vi ut själva. Vinsterna tas från en vinstfond som i sin tur baseras på vår spelförsäljning.

Större vinstsummor
För att garantera utbetalningar av jackpottar och andra större vinstsummor har vi försäkrat oss hos några av världens absolut största vinstbolag. På så sätt kan vi garantera utbetalningar.