Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Ett spelarkonto hos Lottoland har många fördelar

Skapa ett gratis konto nu och bli en del av den snabbast växande lottosidan på Internet Här har du chans att vinna världens största jackpottar från exempelvis EuroMillions och Powerball!

Hos Lottoland är vi här för att hjälpa till …

Behöver du någon hjälp när du spelar hos Lottoland, exempelvis tiden för nästa dragning, vad du kan vinna eller hur du får ut din vinst? De flesta frågorna får du svar på snabbt och enkelt i vår sektion med "Vanliga frågor och svar" som du hittar under vår "Hjälp"-meny.

Om du inte hittar svaret på din fråga där är det bara att klicka på den gröna "kontakta oss"-knappen på högersidan av skärmen och ställa din fråga där.

Vi kan inte förutse rätt rad, men vi kan hjälpa dig med allt annat!

EuroJackpot – Europas senaste lotto

EuroJackpot liknar på många sätt EuroMillions, men chansen är högre att du vinner jackpotten. Det kostar också mindre att spela EuroJackpot! Träffa 5 rätt på de vanliga numren och 2 rätt på Stjärnnumren och du kan vinna en jackpot på upp till ca 900 miljoner kronor.

Så här spelar du. Välj 5 nummer mellan 1 till 50 och 2 tilläggsnummer mellan 1 till 10. Det kostar 20 kr per rad att spela. Spela med Lottolands exklusiva specialfunktioner NummerSköld och DubbelJackpot. De kostar 10 kr respektive 20 kr att använda.

1 h 52 min

Euromillions - Europas favoritlotto

Vill du vinna Europas största jackpot? Aktivera vår DubbelJackpot och dubbla EuroMillions redan stora jackpot från 1,5 miljarder till hela 3 miljarder kronor!

Spela nu genom att välja 5 nummer från 1 till 50 och 2 Stjärnnummer från 1 till 11. Varje rad kostar 25 kr och du kan lägga till DubbelJackpot för ytterligare 25 kr.

3 h 22 min