Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Live Baccarat

Slå dig ner och njut av detta klassiska casino-spel live hos Lottoland!

Live Baccarat


Spelinformation

Syftet med LIVE BACCARAT är att få en hand med en summa närmast nio.


Spelet spelas mellan spelaren och en verklig givare och utgörs av åtta stycken standardkortlekar bestående av 52 kort. Kortvärdena är som följer:


  • Ess är de lägsta korten och är värda 1 poäng vardera
  • Två till nio som deras nominella värde
  • Tior och klädda kort (knekt, dam, kung) är värda 0 poäng vardera

Endast kortens nominella värde räknas i huvudspelet i Baccarat. Kortens respektive svit är irrelevanta i spelet.

Före varje giv, måste du placera en satsning huruvida du tror att du, spelaren, eller banken kommer att vinna rundan genom att få en hand med summan närmast 9. Du kommer också att ges valmöjligheten att satsa på om rundan kommer att sluta oavgjort, vilket sker när både spelaren och bankens händer båda motsvarar samma värde.


Squeeze
Manéret på vilket givaren visar korten i Baccarat Squeeze skiljer sig något från vanlig Baccarat och beror på satsningarna som gjorts under den aktuella rundan. Under en Baccarat Squeeze-omgång kommer givaren att snabbt att visa korten för den hand med den minsta satsningen associerad till den, och dölja korten för den hand med den största gjorda satsningen.

Spelregler
’Insatsnivå’ visar det minimala samt maximala satsningarna tillåtna totalt för bordet. Markertavlan låter dig ställa in värdet för dina satsningar. När du har gjort ditt val klicka på ”Lägg satsning” för att starta omgången.


Om den totala insatsen för båda händerna är motsvarar samma summa, så kommer givaren att dölja (squeeze) alla utdelade kort för båda händerna.