Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Bra att veta > Om oss

Världens spelglädje hos Lottoland!

Nu finns lotterier från hela världen i Sverige, och du kan vinna världens största jackpottar hos Lottoland.

Det finns inte längre några begränsningar. Spela på populära lotterier såsom EuroJackpot samt Lotto med Drömvinsten. Vinn några av världens största vinster på EuroMillions, PowerBall, MegaMillions och många, många fler.

Ett sortiment på 20 stycken lotterier och 7 skraplotter betyder att du inte längre behöver vänta på en dragning. Här finns det något att spela på varje dag.

Lottoland ger dig bättre priser, bättre vinstchanser och fler dragningar.

Garanterade utbetalningar – inga problem

Lottoland kan garantera samtliga utbetalningar till våra spelare, inklusive jackpottar på miljardbelopp. Vi har en försäkring som täcker våra utbetalningar. När någon vinner hos oss aktiveras vår försäkring och vi betalar ut din vinst omgående.

Hos oss spelar du i Sverige och hos oss vinner du i Sverige. Du behöver inte resa land och rike för att hämta ut din vinst, den sätts i stället in på ditt bankkonto – oavsett vilket lotteri du spelar på.

Samma nummer, samma vinster, överlägsen affärsmodell

Hur kommer det sig att Lottoland kan erbjuda rabatterade priser på en mängd lotterier? När du spelar hos oss spelar du på resultaten i de olika lotterierna. Det är ett upplägg som gör att vi inte är beroende av fysiska lotter. Vi kan i stället hantera dina spel helt och hållet digitalt.

Vår affärsmodell gör att vi kan erbjuda samma nummer, samma vinster, samma spelupplevelse – men till samma eller lägre kostnad som om du hade köpt lotterna i butik. Det betyder även att vi ibland kan höja jackpotten i vissa lotterier om vi tycker de är för små.

Officiell spellicens från Storbritannien

Lottoland tillhör en utvald skara. Vi har i likhet med några av världens största spelbolag mottagit en brittisk spellicens samt en spellicens i Gibraltar. För att inneha dessa licenser måste vi kunna garantera samtliga utbetalningar till våra spelare.

Det här är prestigefulla och eftertraktade licenser som kommer med hårt ställda krav på vår ekonomi och säkerhet.

Kontor i Gibraltar

Vi arbetar i Gibraltar. Lottoland har just nu över 150 anställda från fler än 30 olika länder.

Kontakta gärna oss

Om du vill veta mer om vilka vi är eller har några andra frågor kan du när som helst nå oss på [email protected].