Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela El Gordo Primitiva online

Om El Gordo Primitiva

Spaniens Lotto – El Gordo Primitiva

Söndagar är heliga i Spanien. Miljoner spanjorer skickar då in sina rader på Spaniens lotto – El Gordo Primitiva. Nu har turen kommit till Sverige. Spela på El Gordo Primitiva hos Lottoland och plocka hem en spansk jackpott – från Sverige. Här väntar bland annat en jackpott som börjar växa runt 50 miljoner kronor.

Spanska söndagar

Om du letar efter en söndagsdragning har du kommit rätt. Varje vecka kl. 20.30 går den spanska dragningen av stapeln och du får resultaten skickade till dig direkt efteråt. Om du vinner kan du göra en vinstutbetalning direkt efteråt.

6 rätt och vinster med 6 nollor

El Gordo Primitiva bjuder på massor med vinster. Det är också billigt och enkelt att spela. Inte undra på att spanjorerna håller denna söndagstradition varmt om hjärtat. För att spela väljer du 5 nummer mellan 1 och 54 och ett tilläggsnummer mellan 0 och 9.

Costa del Lottoboll

Om du får 5 rätt på de vanliga numren och även prickar rätt på tilläggsnumret vinner du en jackpott på minst 5 miljoner euro – ungefär 50 miljoner kronor, beroende på växelkurs. Men bäst av allt är nog att det endast kostar 20 kr per rad att spela.

Vinn med rätt tilläggsnummer

Spaniens lotto har en specialfunktion: om du prickar rätt tilläggsnummer vinner du fortfarande ett pris. Det betyder att du alltid har minst 1 chans på 10 att vinna något – olé!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1