Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela LOTTO online

Om LOTTO Hur man spelar

Spela LOTTO på internet

Nu kan du spela ett svenskt LOTTO hos Lottoland. Det är ett smartare sätt att spela. Använd våra specialfunktioner DubbelJackpot och NummerSköld för att dubbla drömvinsten och för att slippa dela den med spelare som använt samma nummer som du.

LOTTO med Tilläggsspel – vinn drömvinsten

Du kan vinna Sveriges största jackpot hos Lottoland. Spela med ett Tilläggsspel på minst 10 kr för din chans att vinna drömvinsten.

» Så spelar du och vinner på LOTTO!

LOTTO – lördag & onsdag

Varje onsdag och lördag är det dragning i LOTTO och varje speldag har två dragningar – LOTTO1 och LOTTO2. Vi uppdaterar vår sida med officiella resultat så snart dragningarna ägt rum. Missa inte din chans att se om dina turnummer vunnit.

Har du redan spelat på LOTTO? Du kan rätta din rad genom att jämföra dina nummer med våra resultat. Glöm inte bort att du kan spela på både LOTTO1 och LOTTO2 – precis som vanligt. Lycka till i nästa dragning!

Lottoland dubblar din drömvinst

Hos Lottoland nöjer vi oss inte med att lotta ut Sveriges största jackpott – vi dubblar den! Använd vår DubbelJackpot och vinn dubbelt så mycket med dina lottnummer. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna drömvinsten är spela LOTTO tillsammans med minst 10 kr i Tilläggsspel. För att vinna Sveriges största jackpot behöver du pricka 7 rätt på LOTTO och minst 2 rätt på Tilläggspelet. Om du har spelat med Lottolands DubbelJackpot och vinner drömvinsten så dubblar vi din enorma vinst – det betyder att du kan slå svenskt jackpottrekord hos Lottoland!

Spela med dina egna lottnummer hos Lottoland

Hos Lottoland är det enkelt att välja dina egna turnummer för varje rad du väljer att spela. Har du inte tid eller lust och plocka ut dina egna lottonummer så kan du slumpa fram dina nummer genom att spela med SlumpRader.

Hos Lottoland kan du givetvis skapa en Prenumeration på LOTTO, så att du aldrig behöver missa en dragning. Om du vill prenumerera fram tills dess att någon vunnit jackpotten kan du använda vår JackpotJakt.