Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela El Niño online

Om El Niño

Lillebror till världens största lotteri

Det spanska lotteriet El Niño är lillebror till det spanska Jullotteriet, världens största lotteri. Spela på årets enda dragning av El Niño – hos Lottoland – och låt julafton komma tidigt i år.

Enkelt att spela

Välj 5 nummer mellan 0 till 9 och skicka in din rad innan dragningen den 6 januari 2017. Men passa på. Vissa nummer kan ta slut eftersom det här är en lottdragning, snarare en ett lotto. Det betyder också att hela vinstpotten på 6,2 miljarder kronor kommer delas ut.

Inled det nya året med stil

Här finns det över 37 000 olika sätt att vinna. Välj nummer och insats och skicka in din rad redan idag. Vinstchanserna är lika höga som i Jullotteriet – du har hela 1 chans på 100 000 att vinna en jackpot!

Spela med vänner

Många väljer att spela på både El Niño och Jullotteriet tillsammans med vänner. På så sätt har de råd att dela på en högre lottandel. Men det är ju också roligt att spela och vinna tillsammans. Varför inte samla ihop några kompisar och spela tillsammans hos Lottoland?