Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela MINI Lotto online

Om MINI Lotto

Alla goda ting är... små! Nu kan du spela på Polens MINI Lotto hos Lottoland.se – ett annorlunda lotto. Det är ett riktigt prisvärt lotto. Det kostar bara 4 kr att spela, men du kan vinna en jackpot på över 700 000 kr! Det här är din bästa chans att vinna en mindre förmögenhet.

Systemspel på MINI Lotto

Eftersom det är så billigt att spela på MINI Lotto väljer många spelare att spela med olika systemspel. Det kostar förvisso mer att spela MINI Lotto när du spelar med ett system, men du kan också vinna mycket mer.

Dragning nästan varje dag

Nu behöver du inte gå runt och vänta på nästa dragning. I MINI Lotto är det dragning sex dagar i veckan! Vinsterna i MINI Lotto är fasta. Det finns ingen växande jackpot. Om ingen vinner högsta vinsten vinner de olika vinnarna i övriga vinstnivåer i stället ännu mer.

MINI Lotto – nu i Sverige

Nu finns MINI Lotto äntligen i Sverige. Skicka in dina rader hos Lottoland.se och få din vinst utbetald till ditt svenska bankkonto. Om hellre vill spela på MINI Lotto med polska zloty behöver du bara gå till Lottoland Polen.