Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela OZ Powerball online

Om OZ Powerball

OZ Powerball från Australien

OZ Powerball är ett av Australiens största lotterier. Inte undra på. Här kan du vinna jackpottar på minst 18 miljoner kronor, men dessa summor kan växa till över 300 miljoner. Dragningarna sker tidigt på morgonen varje torsdag.

Du borde prova OZ Powerball

I likhet med amerikanska PowerBall bjuder OZ Powerball på enorma vinster. Lotteriet har också en rad olika vinstnivåer – totalt åtta stycken. Spela OZ Powerball hos Lottoland och vinn din jackpot i Sverige.

Så spelar du OZ Powerball

OZ Powerball är ett välrundat lotteri med höga jackpottar och många vinstchanser. Du spelar genom att välja 6 nummer mellan 1 och 40 samt ett Powerball-nummer mellan 1 och 20.

I dragningen används två bollbehållare: en för de vanliga numren och en för tilläggsnumren. Du vinner en jackpot genom att pricka 6 + 1 rätt.

Hur du vinner på OZ Powerball

OZ Powerball ger dig 8 vinstnivåer samt 1 chans på 100 att vinna i någon av vinstnivåerna. Du kan öka dina chanser att vinna genom att skicka in fler rader. Använd en Prenumeration och undvik missa en dragning där just dina nummer dyker upp.