Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela SuperEnalotto online

Om SuperEnalotto

SuperEnalotto – extra allt

Italienarna älskar lotto. Tre dragningar i veckan är skäl nog för att dra den slutsatsen. Inte heller finns det något jackpottak. Det betyder att vinsterna i SuperEnalotto kan nå svindlande höjder. Det här är ett av världens absolut största lotterier och nu kan du spela det från Sverige – hos Lottoland. Givetvis betalas dina vinster ut i Sverige – skattefritt.


Italiensk elegans med kraftfulla vinster

Undrar du hur stora jackpottarna är? Väldigt stora. Rekordet i SuperEnalotto ligger på ungefär 1,7 miljarder kronor. Detta lotto kan med andra ord mäta sig med europeiska giganter som exempelvis EuroMillions – även fast lotteriet spelas främst i Italien. Nu kan du och andra svenskar spela på Italiens största lotteri.

Vägen till det ljuva livet

Välj 6 nummer mellan 1 till 90 för att spela. Jackpotten vinner du genom att få 6 rätt. Om du prickar 5 + 1 rätt placerar du dig i vinstnivå 2, en vinstklass som även den ger riktigt hög utdelning.

Alla goda ting är tre

Fördelen med tre dragningar i veckan är att jackpotten växer 50 procent snabbare. SuperEnalotto bjuder på dragningar varje tisdag, torsdag och lördag runt kl. 20.00 svensk tid. Om det låter som för många dragningar att hålla reda på rekommenderar vi att du skapar en prenumeration hos Lottoland. På så sätt slipper du missa en dragning.


Jackpottspecial

Jackpotten i SuperEnalotto börjar växa runt 10 miljoner kronor och kan bli precis hur stor som helst. Endast fantasin sätter gränser. Rekordet hittills ligger på ungefär 1,7 miljarder kronor, en vinst som plockades hem av ett lottobolag år 2010.