Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela Polens Lotto online

Om Polens Lotto Hur man spelar

Polens Lotto online

Nu kan du spela på Polens Lotto på internet – från Sverige. Skicka in dina rader och meddelas automatiskt så fort resultaten kommit in från Polens populäraste lotto.

Välj dina nummer och vinn

Fyll i 6 nummer mellan 1 till 49. Du meddelas automatiskt så fort resultaten har kommit in. Det kostar inte mycket att spela på Polens Lotto, men du kan fortfarande vinna miljoner!

Dragning på tisdagar, torsdagar och lördagar

Hos Lottoland kan du spela på ett nytt lotteri varje dag. Polens Lotto bjuder på 3 dragningar varje vecka – perfekt för den spelsugne. Dragningarna sker kl. 21.40 svensk tid. Skicka in dina rader hos oss och meddelas automatiskt så snart de officiella resultaten kommit in.

En vinstchans till med lottoPLUS

Precis som hos svenska LOTTO finns det ett tilläggsspel i Polens Lotto. Spelet heter lottoPLUS och ger dig ytterligare en chans att vinna. Vinsterna i lottoPLUS är fasta. Det finns alltså inte en jackpot som växer. Men du kan ändå vinna en vinst som heter duga. Det bästa med lottoPLUS? Det kostar bara några kronor att lägga till lottoPLUS till ditt spel på Polens Lotto.

Förbättra dina vinstchanser med ett Systemspel

Spela med ett Systemspel på Polens Lotto för att öka dina vinstchanser. För att aktivera ditt Systemspel fortsätter du att välja nummer i ditt spelfältet efter du valt dina 6 vanliga nummer. När du aktiverat ditt Systemspel spelar du med flera nummer med samma rad på samma dragning. Det betyder att du ökar din chans att vinna. När du du vinner med ett Systemspel räknar Lottoland automatiskt ut alla olika vinstkombinationer. Vinner du med ett Systemspel vinner du stort.