Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela Frankrikes Lotto online

Om Frankrikes Lotto

Frankrikes Lotto - bonne chance!

Fransoserna bjuder på tre lottodragningar varje vecka och du och andra svenskar kan vara med och spela – hos Lottoland. Lotteriet bjuder på goda vinstchanser. I snitt ger ungefär var sjätte rad vinst.

Jackpotten i Frankrikes Lotto ligger på minst 18 miljoner kronor. För varje dragning som jackpotten ”rullar över” – det vill säga när ingen vinner i vinstnivå 1 – växer jackpotten med ungefär 8 miljoner kronor per dragning. Med tre dragningar i veckan betyder det att vinsterna växer raskt.

Spela franskt – från Sverige

För att spela på Frankrikes Lotto väljer du bara 5 nummer mellan 1 och 49 i spelfälten samt ett tilläggsnummer mellan 1 och 10. För att vinna måste du matcha 5 nummer och 1 tilläggsnummer, alltså 5 + 1 rätt.

Dragning tre gånger i veckan

Frankrikes Lotto har dragning varje måndag, onsdag och lördag runt kl. 20.30. Här gäller det att hänga med – med så många dragningar växer jackpotten riktigt fort.

Vinn le grand jackpot

Matcha 5 nummer rätt och 1 tilläggsnummer för att vinna jackpotten i Frankrikes Lotto. Men vinsterna slutar inte där. Här finns det ytterligare 6 vinstnivåer. Du vinner dem genom att matcha allt från 1 tilläggsnummer till 5 vanliga nummer rätt. Det är just därför vinstchanserna i Frankrikes Lotto är så goda.

Fördel: Höga vinstchanser

Vinstchanserna i Frankrikes Lotto kan mäta sig med världens bästa lotterier. Den totala vinstchansen är ungefär 1 på 6.