Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela Österrikes Lotto

Om Österrikes Lotto Hur man spelar

Spela Österrikes populäraste lotto

Österrike är inte bara känt för vals och sin skidåkning, utan också för sitt populära Lotto 6aus45, som österrikarna själva kallar det. Precis som namnet antyder gäller det att välja 6 nummer av 45. Pricka alla sex rätt, och jackpotten är din!

Bergssäkra vinster

Det österrikiska lottot erbjuder bättre odds än flera av sina europeiska motparter, såsom EuroMillions. Generellt har du 1 på 12 chanser att vinna ett pris. Så statistiskt sätt bör var tolfte spel generera vinst.

Mer information om odds och hur du spelar finner du under Frågor & svar.

Ständigt växande jackpottar

Jackpottarna i det österrikiska lottot bara växer. 2011 låg rekordet på ca. 85 miljoner kr. 2012 låg det nya rekordet på ca. 91 miljoner kr. Tillsammans med de höga vinstchanserna får du dessa höga vinster inom räckhåll.

Det här är ett lotto med bra odds och vinster höga nog att dra sig tillbaka och spendera resten av livets goda dagar i en trivsam alpby.

Jokern i leken

Joker är ett tilläggsspel som följer den ordinarie dragningen. Sex nummer dras och du kan spela upp till tre olika kombinationer av Jokernummer för att maximera dina chanser.

Vinn mer med ett systemspel

Sätt det i system och öka dina chanser för vinst. På Lottoland är det enklare än någonsin att spela ett systemspel. Väljer du fler än sex nummer aktiveras systemspel automatiskt. Krånligare än så är det inte. Fördelen med systemspel är att när du väl vinner, vinner du mer.