Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela Tysklands Lotto online

Om Tysklands Lotto Tilläggsspel Så spelar du

Nu kan du spela på Tysklands Lotto

Det tar bara några minuter att komma igång med att spela på Tysklands Lotto. Spela från Sverige och vinn på Tysklands Lotto hos Lottoland!

Tysklands Lotto – vinn mer än 400 miljoner kr

Nu kan du spela på tyskarnas favoritlotto! Här finns det massor att välja bland för alla lottospelare. Tysklands Lotto tillsammans med tilläggsspelen Spiel77, Super6 och GlücksSpirale ger dig massor av chanser att vinna. Jackpottarna är riktigt höga. Det är också dina vinstchanser!

» Läs mer om tilläggsspelen i Tysklands Lotto

Vinn på Tysklands Lotto varje onsdag och lördag

Varje och onsdag och lördag drabbas Tyskland av lottofeber. Det är inte undra på. I det här lotteriet har du flera chanser och vinna. Och när du väl vinner vinner du rejält. Här har jackpottar på över 400 miljoner kronor vunnits. Om du spelar hos Lottoland behöver du inte befinna dig i Tyskland för att ta del av vinsterna. Som vanligt kan du använda vår DubbelJackpot för att dubbla din storvinst.

» Läs mer om Lottolands specialfunktioner

Här finns något för alla

Tysklands Lotto har massor med tilläggsspel och extrafunktioner. Om du vill kasta dig rakt in och spela är det bara att välja dina nummer och skicka in dina rader. Hos Lottoland meddelas du hur mycket du vunnit. Du behöver inte rätta dina rader själv.

» Vill du veta mer?