Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Nyårslotteriet online

Om Mega 2017

Nyårslotteriet Mega 2017 – bara hos Lottoland

Lägg skumpan på kylning! Den 31 december bjuder Lottoland på en riktig raket. Vi ger dig möjlighet att vinna 900 miljoner kronor på nyårslotteriet Mega 2017.

Hur du deltar i dragningen

Välj 6 nummer mellan 1 till 60 och skicka in din spelkupong. Om du prickar 6 rätt i dragningen den 31 december vinner du Lottolands nyårsjackpot – hela 900 miljoner kronor. Här får du mer information om nyårslotteriet Mega 2017.

Snudd på miljarden

Lottoland ropar in det nya året med ett lotto du inte finner någon annanstans. Spela hos oss och inled det nya året med en fet jackpot. Här finns också flera stora vinster att hämta om du matchar 5 eller 4 rätt.

Bra vinstchanser

Ta chansen och häng med i årets enda dragning. Chansen att vinna jackpotten är dubbelt så stor som den i EuroMillions, Europas största lotto.

Nu eller aldrig

Den här chansen får du inte igen. Häng med i årets enda dragning av Mega 2017 och skicka in dina rader hos Lottoland. Vem av våra två miljoner spelare kommer vinna jackpotten?