Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

El Gordo de Verano – Spaniens enorma sommarlotteri

Om El Gordo de Verano

Se till att säkra din lott inför sommarens megadragning i det spanska sommarlotteriet, motsvarigheten till det gigantiska jullotteriet El Gordo! Dragningen sker 1 juli och lockar med en enorm prispott motsvarande ca. 1,2 miljarder kronor. Var tredje lott ger vinst!

Enorm prispott

Det spanska sommarlotteriets enorma prispott på ca. 1,2 miljarder kr består av otroliga 378 000 individuella priser. Till och med andrapriset på 9,3 miljoner kr är imponerande!

Endast en gång per år

Det spanska sommarlotteriet äger rum första lördagen i juli varje år. Årets dragning infaller lördagen den 1 juli. Detta är den största lottodragningen på hela sommaren och också med marginal den bästa chansen till vinst.

Aldrig varit lättare att bli miljonär

Sommarfeber sveper redan genom Spanien, med köer som växer sig längre och längre utanför spelombuden med hoppfulla. Lyckligtvis, slipper du att sätta foten utanför dörren för att spela på detta lukrativa lotteri. Av intäkterna går 70% tillbaka till spelarna, vilket innebär mer pengar att spela om och fler chanser till att bli miljonär I sommar.