Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Bra att veta

Ordlista

Är du ny hos Lottoland lite förvirrad över begrepp som används här? Ordlistan är en utmärkt guide till att förstå terminologin vi använder på sidan.

Om oss

Denna sektion beskriver operatören Lottoland, företagets säte samt information om skyldigheter och ansvar.

Nätetikett

Nätetikett-delen beskriver hur man bör bete sig hos Lottoland för att det ska förbi en trevlig plats för våra spelare. Det innefattar saker som information om länkar, kommentarer och anonymitet.

Spelarskydd

Lottoland vill bygga på nöjet av att spela lotto samt den sköna känslan av att vinna jackpottar med mångmiljonbelopp. Just därför har vi skapat ett effektivt spelarskyddsprogram, baserat på den senaste forskningen och spelarskyddsinitiativ inom industrin.

Integritetspolicy

Integritetspolicyn lägger fokus på de datalagringspolicyer som finns hos Lottoland och beskriver vilken typ av personlig information vi samlar om dig. Dokumentet beskriver också hur informationen samlas och går in på bearbetnings- och överföringspolicyer för data som lagras.

Användarvillkor

Användarvillkoren reglerar rättsförhållandet mellan dig och Lottoland. Alla uppdateringar till denna sektion tillkännages alltid på Lottoland.se.