Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Spela Irlands Lotto online

Om Irlands Lotto Hur man spelar

Spela Irlands Lotto online

Välj 6 nummer från 1-47 eller lägg till en SlumpRad för att välja nummer automatiskt. Du kan spela på tilläggsspelet Irish Lotto+ för att hänga med i två extradragningar: Irlands Lotto+1 och Irlands Lotto+2. Det kostar 20 kr per rad att spela en rad. Vill du spela med tilläggsspel kostar det bara 5 kr extra.

Tre chanser att vinna

Dragningen ger dig en chans att vinna en jackpot på minst 2 miljoner euro, ca 18,7 miljoner kr. Dessutom har du chans att vinna ytterligare 500 000 euro (ca 4,7 miljoner kr) och 250 000 euro (ca 2,3 miljoner kr) i tilläggsdragningarna Irlands Lotto+1 och +2. Det betyder att du får tre chanser att vinna för bara 25 kr.

Två dragningar i veckan

Precis som i Sveriges LOTTO med Drömvinsten är det dragning i Irlands Lotto på onsdagar och lördagar. Dragningarna går av stapeln runt kl. 21.00 svensk tid.

Jakten på det irländska guldet

Vinstchanserna på Irlands Lotto är 1 på 29. Dessutom är jackpotchanserna goda, där oddset att vinna den högsta vinsten ligger på 1 på 10 miljoner. Glöm heller inte bort att du även har chans att vinna i tilläggsdragningarna.