Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

D
Missa inte din jackpot på 114,2 miljoner kr

Dragningen i Irlands Lotto sker snart. Spelstopp om 17 h 27 min.

Spela Irlands Lotto online

Om Irlands Lotto Hur man spelar

Spela Irlands Lotto online

Välj 6 nummer från 1-47 eller lägg till en SlumpRad för att välja nummer automatiskt. Du kan spela på tilläggsspelet Irish Lotto+ för att hänga med i två extradragningar: Irlands Lotto+1 och Irlands Lotto+2. Det kostar 20 kr per rad att spela en rad. Vill du spela med tilläggsspel kostar det bara 5 kr extra.

Tre chanser att vinna

Dragningen ger dig en chans att vinna en jackpot på minst 2 miljoner euro, ca 18,7 miljoner kr. Dessutom har du chans att vinna ytterligare 500 000 euro (ca 4,7 miljoner kr) och 250 000 euro (ca 2,3 miljoner kr) i tilläggsdragningarna Irlands Lotto+1 och +2. Det betyder att du får tre chanser att vinna för bara 25 kr.

Två dragningar i veckan

Precis som i Sveriges LOTTO med Drömvinsten är det dragning i Irlands Lotto på onsdagar och lördagar. Dragningarna går av stapeln runt kl. 21.00 svensk tid.

Jakten på det irländska guldet

Vinstchanserna på Irlands Lotto är 1 på 29. Dessutom är jackpotchanserna goda, där oddset att vinna den högsta vinsten ligger på 1 på 10 miljoner. Glöm heller inte bort att du även har chans att vinna i tilläggsdragningarna.