Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

18 november 2016

Så fungerar Lottoland

7 seriösa fakta om Lottoland

Lottoland håller fortfarande på att etablera sig i Sverige men vi har redan gjort supersuccé på andra håll i världen. Med ett större utbud, snabba utbetalningar samt flera unika erbjudanden är det enkelt att förstå varför Lottoland vuxit så snabbt. Läs allt om hur Lottoland fungerar och varför över fem miljoner spelare världen över väljer att spela hos oss. 

7 seriösa fakta om Lottoland

 

Ett nytt sätt att spela lotto

I likhet med Uber och Spotify har Lottoland förändrat en i grund och botten traditionell bransch. I Ubers och Spotifys fall handlar det om taxiresor och musiklyssnande. På samma sätt har Lottoland förändrat sättet på vilket miljontals spelare runt om i världen spelar lotto.

Du kanske har sett vår reklam på TV och undrar hur detta är möjligt – hur kan Lottoland erbjuda nya spelare en gratis rad på lotto? Det hela grundar sig i vår helt och hållet nya affärsmodell.

 

Samma dragningar, samma vinster, bättre erbjudanden

När du spelar hos Lottoland köper du inte lotter till de officiella dragningarna i de olika lotterierna. I stället spelar du på dragningarna hos Lottoland.

Vinsterna är lika höga eller högre. Dragningarna visar också samma resultat. Skillnaden är att Lottoland själva håller i försäljningen av spelen på dragningarna och utbetalningen av vinsterna.

Lottoland har haft flera storvinnare som du kan läsa om här i vår blogg. I år har bland annat en tysk spelare vunnit ca 132 miljoner kronor hos oss, och en annan lycklig vinnare från Tyskland plockade hem otroliga 205 miljoner kronor.  Dessutom vann ytterligare en av våra spelare två miljoner dollar i rekorddragningen i PowerBall

 

Världens största vinster och garanterade utbetalningar

Ibland erbjuder Lottoland spel på lotterier där jackpottarna uppgår till miljardbelopp. Självklart har inte Lottoland så mycket pengar. Men ändå kan vi garantera utbetalningarna. Lottoland är i stället försäkrade hos några av världens största försäkringsbolag. Om du vinner ersätts vi av försäkringsbolaget och din vinst betalas ut inom loppet av några dagar. Ofta sker utbetalningarna fortare än hos de officiella lotterioperatörerna. 

Lottoland fick pris av branschtidning

Denna affärsmodell gör att vi kan erbjuda fler lotterier, bättre priser och specialerbjudanden. Det är också en av anledningarna till att branschtidningen EGR utsåg Lottoland till ett av årets spelbolag under 2015.

 

Viral succé och spelare världen över  

Lottoland i nyhetssändning i Australien

Lottoland finns just nu på flera håll i världen. Bland annat finns vi i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Brasilien, Australien och Polen. Totalt har vi över fem miljoner spelare världen över. 

Lottoland lanserades nyligen i Australien och gjorde då i samband med världsrekordet i PowerBall en viral succé. Inom loppet av några dagar började över 500 000 australiensare spela hos Lottoland. Flodvågen av spelare fick några av världens största nyhetssidor såsom The Guardian, BuzzFeed och Forbes att skriva om Lottoland.

 

Kändisarna representerar Lottoland

I flera länder har Lottoland knutit stora namn till sig. I Storbritannien har vi till exempel Chris Tarrant som representant för Lottoland. Han var tidigare programledare för den brittiska originalupplagan av Vem vill bli miljonär? Här nedanför kan du se honom i Lottolands brittiska Tv-reklam. Även i Polen och Tjeckien har stora namn anslutit sig till Lottoland. 

 

Europeisk spellicens

Lottoland har en spellicens för att verka i Europa. En av dem är utfärdad i Storbritannien och Australien och en i Gibraltar. Ett strikt krav på Lottoland och andra spelbolag som innehar en spellicens i dessa länder är givetvis en absolut garanti på utbetalning av vinster.

Lottoland har kontor och medarbetare över hela världen, men vårt huvudkontor ligger i Gibraltar, ett brittiskt område om gränsar till Spanien.

Om du vill nå oss med några frågor gör du det enklast genom att skicka ett meddelande till [email protected].

 

Det är ingen bluff: Lottoland har bättre erbjudanden och fler lotterier

Som medlem hos Lottoland får du tillgång till regelbundna erbjudanden på lotto. När du registrerar ett nytt konto kan du se fram emot nyhetsbrev med rabatterbjudanden, en Facebook-sida där du kan hänga med i olika tävlingar helt gratis, samt olika kampanjerbjudanden på vår webbplats startsida. Välkommen! 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!