Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

10 februari 2017

Shopping!

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, har du kanske redan inhandlat eller planerat något speciellt åt din älskling eller är du fortfarande på jakt efter en Alla hjärtans dag-present, pyssel, kort, middag eller en dikt? Vad än din älskade kan tänkas önska sig så ger vi dig några tips här. En rad på EuroJackpot kostar endast 25 kronor. Kärlek kostar ingenting, men det kan man lugnt säga att dessa presenter gör. 

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

Pengar, pengar! Pengar gör att du kan ta din älskade på lyxiga resor. Pengar gör att du kan bjuda din partner på en exklusiv smakupplevelse. Hur skulle du visa din uppskattning om du hade obegränsat med pengar? Vad skulle du köpa om du inte längre behövde bry dig om pengar? Nu behöver man ju inte en massa pengar, eller ge såna här dyra gåvor till sin älskling för att visa sin uppskattning och kärlek, men visst skulle det vara lite kul att chocka sin partner och bjuda på något av detta nedan. 

Alla hjärtans-dag middagen som du sent ska glömma

För världens största vinnare duger naturligtvis ingenting annat än världens bästa restaurang. Noma i grannlandet Danmark har blivit framröstad bästa restaurang flera gånger de senaste åren. Det är här du bokar en reservation om du vill imponera din dejt. Just det, Noma har även två michelinstjärnor och det borgar ju för middag utöver det vanliga. 

En avsmakningsmeny kostar ungefär 2000 kr. För en vinavsmakning får du lägga till ytterligare 1 200 kr.

Om du vinner kvällens jackpot på 437 miljoner på EuroJackpot har du alltså råd att äta på Noma ungefär 140 000 gånger, eller varje dag i 370 år. Men med så mycket vin ser vi det som tveksamt att du skulle leva så länge. Eller varför inte bjuda hela Västerås på en middag på Noma, nu ryms ju inte hela Västerås på Noma, men ni förstår poängen. 

Det klassiska Hollywoodsmycket

Alla hjärtans dag-presenter för de som har råd

En Aladdinask i all ära, men har du nu obegränsat med deg krävs det något extra. Men varför inte lägga ett bud på ”The Elizabeth Taylor Diamond”?

Diamanten bars av stilikonen och Hollywoodstjärnan under hennes storhetstid. Hon fick den av Richard Burton, även han en av filmbranschens absoluta legender. Innan diamanten landade i Kleopatraskådespelerskans händer kallades den Kruppdiamanten.

Att köpa den kan kräva några bud eller två. Smycket såldes 2011 för nästan 70 miljoner kronor.

Något för den tekniktokiga?

Är din partner tekniktokig? Den exklusiva luren med det passande namnet ”Luxor Las Vegas Jackpot” från schweiziska Gresso tillverkar en av världens dyraste mobiltelefoner.

Telefonen bjuder bland annat på en baksida som är gjort av ett 200-årigt afrikanskt grenadilleträ, som även givetvis är ett av de allra dyraste träslagen i världen. Vidare är ramen gjord i 180-karats guld och en knappsats som är gjord av 17 handpolerade safirer. Detta är med andra ord inte direkt en telefon du skulle vilja glömma på bussen!

Prislappen? Drygt 8 miljoner kronor. Men det finns en billigare version. Utan diamanter. Denna version av mobilen kostar endast lite drygt 165 000 kronor. 

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.