Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

30 januari 2015

Totalt 4,9 miljarder kr i jackpot

En SuperJackpot till Super Bowl

Natten den 2 februari kl. 00.30 spelas Super Bowl, finalen i amerikansk fotboll. Ett riktigt jippo. Vi här på Lottoland vill inte vara sämre och erbjuder dig en fet jackpot lagom till finalen.

En SuperJackpot till Super Bowl

Matchen sänds givetvis live i TV, om du känner för en uppesittarkväll. Men det spelar ingen roll hur insatt du är i amerikansk fotboll. Hos Lottoland har alla lika stor chans att vinna vår SuperJackpot på USA:s två största lotterier: MegaMillions och PowerBall. Kom ihåg att Lottoland betalar ut alla vinster till ditt svenska bankkonto – så att du kan glassa som en dollarmiljonär på hemmaplan. 

Totalt 4,9 miljarder kronor 

Vi tycker givetvis att Super Bowl är häftigt. Men det vi är mest peppade på är givetvis vår SuperJackpot i PowerBall och MegaMillions. Den här helgen har du chans att slå nytt svenskt jackpotrekord. Jackpotten i MegaMillions ligger just nu på otroliga 331 miljoner dollar, vilket är ungefär 2,7 miljarder kronor. I PowerBall står 268 miljoner dollar på spel, ca. 2,2 miljarder kronor. 

Spela MegaMillions och PowerBall nu och, vinn jackpotten och bli dollarmiljonär. 

 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1