Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

10 juni 2016

Få pengar tillbaka!

EURO 2016 Cashback-erbjudande

EURO 2016 står inför dörren och vi vill givetvis fira detta med ett fantastiskt cashback erbjudande på Sveriges kommande matcher. 

EURO 2016 Cashback-erbjudande

Europas bästa fotbollsnationer samlas för att ta reda på vilket lag som är bäst. I samband med detta ger Lottoland dig en fantastiskt möjlighet att dela äran och spänningen i EURO 2016.

Här hittar du mer information om erbjudandet. 

Hur fungerar det?

När du lämnar in din lottorad så kommer det finnas en möjlighet att utse en vinnare från Sveriges kommande match. Allt du behöver göra är att välja vilket lag du tror kommer att vinna matchen, och för varje mål laget du valt vinner med, kommer vi att återbetala dig 10% av din insats!

Vi tar ett exempel. Sverige möter Irland och vinner med 3-1, det betyder att Sveriges vinstmarginal är 2 mål, så i detta exempel skulle vi då återbetala dig 20% av din insats. Ju högre insats, desto större återbetalning får du.

Med tanke på den form vår svenske superstjärna är i för tillfället så finns det all anledning att hoppas på att Sverige kan göra ett flertal mål i sina matcher!

Världen var i chock när Tyskland krossade Brasilien med hela 7-1 i Fotbolls-VM 2014, och med återbetalningar som ska intjänas och nationens stolthet på spel så håller vi tummarna för att Sverige kan göra något liknande. Visst ska man våga drömma här i livet?

Givetvis kan du även spela på motståndarna, om du nu inte tror på Sverige. Det är ok, vi kommer inte att berätta för någon!

När är kampanjen tillgänglig?

Vår EURO 2016 kampanj är tillgänglig under upptakten till varje gruppspelsmatch Sverige spelar. Detta betyder att du har 3 chanser att vinna, när Sverige och Irland möts den 13 juni klockan 18:00, när Sverige möter Italien den 17 juni klockan 15:00 och slutligen när Sverige möter Belgien den 22 juni klockan 21:00. Se nu bara till att du har lämnat in dina lottorader innan matcherna har börjat!

Det är inte allt, denna fantastiska kampanj finns tillgänglig på alla våra mest populära lotterier, så du kan spela som vanligt och ändå delta i kampanjen.

Delta idag

Drabbats av fotbollsfeber? Lyckligtvis har vi botemedlet! Detta fantastiska erbjudande finns nu tillgängligt, allt du behöver göra nu är att gå igenom statistiken och göra dina förutsägelser. Lycka till!

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.