Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

02 oktober 2014

Läs mer om fredagens Superdragning!

EuroMillions Superdragning – vinn 915 miljoner

Den här fredagen ligger potten i EuroMillions på 915 miljoner kronor. Skulle en svensk vinna skulle det slå det tidigare inhemska jackpotrekordet på 237 697 528 kr med råge!  Missa inte en av årets lottohändelser. Spela på Superdragning innan den 3 oktober kl. 20.30  – innan det är för sent.  

EuroMillions Superdragning – vinn 915 miljoner

Det är ingen överdrift att det här är något lottospelare över hela Europa ser fram emot. Svenskar har fram tills nu inte kunnat spela på EuroMillions, men det är något Lottoland har ändrat på.

Nu kan även du spela på Europas populäraste lotteri. Britterna, för att nämna några, är fullkomligt tokiga i lotteriet och de har genom åren haft flera färgstarka vinnare.

Vad sägs om Matt Myles, en brittisk kille som kammade hem ca 11 miljoner kronor på EuroMillions och valde att fira med stil? Se hans vinnarrulle här! 

 

EuroMillions vs. Drömvinsten

Jackpotten i EuroMillions är skyhög, men det betyder inte att dina chanser att vinna är usla. Faktum är att den totala vinstchansen på EuroMillions är 1 på 23 – alla vinstnivåer inräknade.

För att vinna jackpotten behöver du betydligt mer flyt än så. Men du har fortfarande högre chans att pricka alla rätt på EuroMillions och kamma hem 915 miljoner kr än du har att vinna Drömvinsten på Sveriges eget Lotto.

Chansen att vinna Drömvinsten – Sveriges högsta jackpot – är 1 på 337 915 578. Det betyder att det är nästan tre gånger så svårt att vinna den, om man jämför med EuroMillions jackpotchans, vilken är 1 på 116 531 800.

 

Dubbla din jackpot – vinn vansinniga 1 830 000 000 kr

Visst du att du kan dubbla din jackpot hos Lottoland? Allt du behöver göra är att bocka för vår DubbelJackpot när du väljer dina nummer hos oss. Spelar du med vår exklusiva specialfunktion så har du chans att vinna över 1,8 miljarder kr.

Är du sugen på att prova Europas populäraste lotteri? Spela hos Lottoland innan fredagens Superdragning

Tillhör du den tveksamma typen som inte gärna provar något nytt? Här kan du läsa mer om EuroMillions.

Lycka till i Superdragningen. 

Vill du ha mer information om nästa Superdragning? 

Följ @LottolandSE