Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

13 januari 2017

Så gör du insättningar till Lottoland - en guide!

Hur spelar jag online?

En av de allra vanligaste frågorna vi får handlar om hur man sätter in pengar och faktiskt börjar spela hos Lottoland. Hur lång tid tar en insättning, vilka olika typer av betalningsmetoder kan jag välja mellan och är det säkert att sätta in pengar hos Lottoland? Just med anledning av dessa vanligt förekommande frågor har vi förberett denna guide som en liten hjälp på vägen. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt och smidigt det faktiskt är. 

Hur spelar jag online?

 

Tillgängliga insättningsmetoder

Du får tillgång till alla olika insättningsmetoder vi erbjuder genom att logga in på ditt konto och klicka på "Fyll på saldo". Här väljer du den metoden du önskar att använda, enkelt, smidigt och säkert!

Lottoland erbjuder följande insättningsalternativ:

  1. Insättning via Visa eller MasterCard
  2. Paysafe
  3. Trustly
  4. Neteller
  5. Skrill
  6. Banköverföring

Innan du gör din insättning är det viktigt att du tänker igenom om du önskar att använda din insättning omedelbart eller vid ett senare skede. Detta är viktigt eftersom med vissa betalningsmetoder sker insättningen omedelbart och med andra inte. Så du kanske gör en insättning med en vald metod som inte sker omedelbart, och du kanske då ej hinner spela ditt favoritlotteri i tid. 

Lottoland erbjuder en rad betalningslösningar där insättningen sker omedelbart, som till exempel VISA, MasterCard, eller Skrill. Sedan finns det betalningslösningar som till exempel en banköverföring som kan ta 1-2 dagar. Så tänk igenom innan du gör din insättning vilken betalningslösning som passar dig och dina behov bäst. Ta en titt på vår guide över de betalningslösningar vi erbjuder. 

 

Hur gör jag en insättning på mitt konto?

Det är väldigt enkelt och smidigt att göra en insättning till ditt konto och givetvis är det tryggt och säkert. Du fyller helt enkelt i hur mycket du önskar att sätta in på ditt konto, du väljer din betalningsmetod. Väljer du att göra din insättning via VISA eller Mastercard gör du den direkt från ditt Lottoland konto. Väljer du en annan betalningsmetod så kommer du efter att du valt att göra din insättning att bli hänvisad till den aktuella betalningsmetodens hemsida där du slutför transaktionen. 

 

Insättningsmetoder – steg för steg

Vi erbjuder våra spelare en mängd olika betalningsmetoder, så du hittar enkelt just den betalningsmetod du föredrar och känner dig trygg med när du gör dina insättningar till Lottoland. Kika på de olika alternativen nedan. 

1. Visa och MasterCard

Följ stegen nedan när du ska göra en insättning med kontokort: 

Jak płacić przez internet?

  1. Kontrollera att du har alla produkter du önskar att köpa i kundvagnen. 
  2. Välj en betalningsmetod, Visa eller MasterCard beroende på vilket kort du önskar att använda. 
  3. Fyll i all den information som efterfrågas: namn på kortinnehavare, kortnummer, CVV kod samt utgångsdatum på kortet. 
  4. Kicka på "Betala nu".

Jak płacić przez internet?

Notera: CVV koden hittar du på baksidan av ditt kort. Efter din första lyckade insättning kommer dina kortuppgifter att sparas under ditt konto vilket innebär att du inte behöver ange dessa uppgifter igen vid följande insättningar till oss. 

 

2. Neteller

Jak płacić przez internet?

Neteller är en så kallad e-plånbok. Pengar som du har satt in på ditt Neteller konto överför du enkelt och smidigt till Lottoland vid köp av lotter och skraplotter. Neteller är en en mycket populär betalningsmetod bland svenska spelare. 

3. Skrill

Jak płacić przez internet?

Skrill är precis som Neteller e-plånbok. En väldigt trygg och smidig betalningslösning som dessutom är väldigt enkel att använda. Skrill stödjer 40 olika valutor runt om i världen, och erbjuder lokala betalningar i över 200 länder i världen över. En överföring via Skrill sker även omedelbart. 

4. Paysafecard

Jak płacić przez internet?

Paysafe är en utmärkt betalningsmetod när du vill handla över nätet. En väldigt populär metod bland svenska spelare. Paysafe är ett värdebevis som du köper hos tusentals återförsäljare runt om i landet. Lika enkelt som kontanter, väldigt smidigt att använda, en säker och pålitlig metod. Det är enkelt att förstå varför Paysafe har blivit så populärt. Du behöver inte heller ange några kontokorts eller bankdetaljer. När du köpt ditt Paysafe värdebevis hos din återförsäljare får du helt enkelt en PIN kod på 16-siffror som du betalar med i vår kassa. Du kan köpa Paysafe i valörer om 100, 250, 500 och upp till 1000 kronor. Läs mer om Paysafe här

5. Trustly

Du kan även göra en överföring till oss via din internetbank genom att använda Trustly, en säker och bekväm metod. Som mottagare på betalningen kommer du att se vår betaltjänstleverantör "Adyen Client Mgt Foundation in Amsterdam". Observera att en avgift på 8% tillkommer när man väljer denna betalningsmetod.

6. Banköverföring

Du kan även göra en traditionell kostnadsfri banköverföring från din internetbank, detta gör du genom att använda detaljerna nedan. Vänligen observera att en banköverforing normalt tar mellan 1-2 bankdagar och alltså inte kommer in på ditt spelkonto omedelbart. Så önskar du att nyttja din insättning omedelbart bör du välja en annan betalningsmetod. 

IBAN*: GI10JYBA000010087100004

BIC/SWIFT**: JYBAGIGI

Mottagare: Lottoland.se

Mottagares address: Lottoland Limited - Office Suite C, Ocean Village Promenade, Gibraltar (UE)

Referens: Ditt individuella spelar-ID

*IBAN (International Bank Account Number) är ett banknummer som måste anges vid internationella betalningar. 

**BIC (Business Identification Code) – används för att identifiera banken vid internationella betalningar, ibland anges BIC även som SWIFT nummer. Båda dessa nummer hittas enkelt hos din bank eller på ditt kontoutdrag. 

 

Jak płacić przez internet?

 

Lottoland garanterar säkerhet!

Våra spelares säkerhet är av högsta prioritet för oss här på Lottoland. Så när du gör en insättning via någon av våra betalningsmetoder så skyddas den av SSL, vilket innebär att transaktionen och användarens person och bankuppgifter skyddas av en 256-bit SSL-kryptering vilket är samma höga standard som används av internetbanker.

Vi strävar efter att göra alla våra spelare medvetna om att att både deras insättningar till oss samt deras personuppgifter är fullständigt skyddade här hos Lottoland. För de som fortfarande inte känner sig trygga med att använda våra betalningslösningar kan kontakta vår kundservice för ytterligare information. Detta kan göras på följande e-mail address: [email protected]

 

Se hur enkelt det är!

Som du märker är det väldigt enkelt att göra insättningar till Lottoland och börja spela. Du behöver inte längre springa till kiosken eller hålla reda på vart du egentligen lagt din lott? Det är väl en situation de flesta lottospelarna kan relatera till. Detta behöver du inte oroa dig över när du spelar hos Lottoland. Resultaten för de olika lotterierna publiceras på vår hemsida så snart dragningen är genomförd och vinner du kommer pengarna in på ditt konto omedelbart. Spela hos Lottoland och du kan bli miljonär över en natt, eller så snart du loggar in på ditt spelkonto! Lycka till!

Senast uppdaterad 13.01.2017

Du finner mer information här: 

www.skrill.com/en
www.neteller.com/sv
www.paysafecard.com/sv-se
www.trustly.com/se

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.