Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

05 juli 2016

Miljardjackpott på MegaMillions!

Jackpotten börjar närma sig en rekordnivå!

Nu i veckan firar amerikanerna deras självständighetsdag, 4 juli. Det kan även finnas anledning för vinnaren av nästa jackpott på MegaMillions att fira lite. Jackpotten ligger på hela 3,8 miljarder kronor, vilket börjar närma sig MegaMillions eget jackpottrekord på dryga 5 miljarder. Det väntas långa köer till återförsäljarna när alla ska delta i jakten på miljarderna, du slipper köerna och behöver inte ens korsa Atlanten när du spelar MegaMillions här hos lottoland. 

Jackpotten börjar närma sig en rekordnivå!

Under måndagen firas Independence Day i USA, en av de allra heligaste högtiderna i det stora landet i väst. Familjer umgås, äter och dricker gott samt bränner av en mängd fyrverkerier. Över hela landet, varje snabbköp, närbutik, spritbutik, kiosk och delikatessdisk kommer köerna att ringla långa när alla spelare ska köpa just sin lott. Även de som sällan spelar kan inte motstå frestelsen av denna stora jackpott på dryga 3,8 miljarder kronor. 2016 kommer förövrigt att gå till lottohistorien då flertalet rekordvinster redan betalats ut, och nu kan det alltså snart vara dags igen. 

Allt pekar på rekordförsäljning

MegaMillions brukar alltid vara populärt i USA såhär i semestertider, det byggs alltid upp en speciell förväntan och spänning då många köper sina lotter i sista minuten. Amerikanska konsumenter känner sig patriotiska och positiva och då den Amerikanska drömmer hägrar för den lyckliga vinnaren av denna miljardjackpott kan få motstå att köpa en lott och därmed ha en chans på en vinst som kan förändra livet för inte bara sin egna familj, men kanske för generationer framöver.

Veckans jackpott på MegaMillions är den tredje största i lotteriets historia, och världens tionde största till dags dato. Så visst finns det alla anledning att köpa just din lott!

MegaMillions Jackpottrekord:

#1

656 miljoner dollar                               

Mars 2012

#2

648 miljoner dollar

December 2013

#3

415 miljoner dollar

Nuvarande jackpott

#4

400 miljoner dollar

Mars 2014

#5

390 miljoner dollar

Mars 2007

 

Så vad händer nu? 

Jackpotten fortsätter att växa tills någon vinner, men då biljettförsäljningen är hög denna vecka tack vare den enorma jackpottsumman så känns det troligt att någon, eller några ska vinna jackpotten kommande dragning som sker på onsdagsmorgonen svensk tid. Så missa nu inte chansen att vinna sommarens hetaste jackpott. Förklara din egna ekonomiska självständighet nu i juli genom att spela MegaMillions. 

 

 

 

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.