Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

19 januari 2017

Vi växer i en rasande takt

Lottoland firar 5 miljoner spelare!

På bara fyra år har Lottoland gått från att vara ett litet start-up företag med bara en handfull anställda till en marknadsledande aktör i lotteribranschen med hundratals anställda i flera olika länder och kontintenter världen över. Totalt har vi hittills betalt ut över 2,5 miljarder kronor i vinster till lyckliga spelare runt om i världen. 2017 har precis börjat och vi har redan satt en ny milstople då vi har passerat 5 miljoner spelare. 

Lottoland firar 5 miljoner spelare!

När det kommer till snabb tillväxt så är det få företag som kan matcha Lottoland i spelbranschen. Från noll till fem miljoner spelare på under fyra år är en anmärkningsvärd bedrift. Lottoland har också utnämts till ett av de snabbast växande företagen i Europa. 

Det känns precis som om det var igår vi firade att vi nått en miljon spelare. Spelaren i fråga, Jan en tvåbarnspappa bosatt precis utanför Frankfurt i Tyskland fick 2015 prova på hur det känns att vara miljonär när vi annordnade så att han fick ha en fantastisk Porsche 911 över helgen. 

Mindre än ett år senare nådde vi tre miljoner spelare, och nu lite drygt tio månader senare har vi nått hela fem miljoner spelare. Med andra ord, om Lottoland vore ett riktigt land skulle vi ha fler invåndare än till exempel Irland!

Lottoland's historia

Vilken resa det har varit hittills, här finner du några av höjdpunkterna under våra första år. 

 • April 2013: Lottoland lanseras med en spellicens från Gibraltar. 
 • Juni 2014: Chris Tarrant rekryteras som en ambassadör för varumärket. 
 • Maj 2015: Vi firar en miljon spelare samt att vi betalt ut lite drygt 1 miljard kronor i vinster. 
 • November 2015: Lottoland vinner "Rising Star" and "Best Alternative Operator" på EGR Awards i London.
 • December 2015: Lottoland lanseras in Australien, en lycklig spelare vinner 4 miljoner euro på El Gordo.
 • Januari 2016: Lottoland erbjuder sin största jackpot, Amerikanska PowerBall som nådde rekordsumman 1.4 miljarder euro.
 • Februari 2016: Vår näst största vinnare kammar hem 14 miljoner euro och kommer senare och besöker oss i Gibraltar. 
 • Mars 2016: Lottoland firar att vi har nått tre miljoner spelare. 
 • April 2016: En lycklig spelare plockar hem vår hittills största vinst, hela 22 miljoner euro. 
 • Maj 2016: Lottoland får en spellicens i Irland och lanseras officiellt i landet. 
 • December 2016: En oförglömlig jul för Lottolands spelare, en halv miljon euro vinns på El Gordo och hela 343,000 pund på EuroMillions.
 • Januari 2017: Lottoland firar 5 miljoner spelare och resan har bara börjat ..

Partyt har bara börjat! 

Tre månader från nu så kommer vi att fira vår fjärde födelsedag och du är inbjuden att delta i festligheterna. Precis som vanligt kan du vänta dig flera fina erbjudanden, förutom givetvis all de bästa lotterierna och spelen som finns tillgängliga nu och de som kommer att finnas tillgängliga i framtiden!

Så, allt som fattas nu är att rikta ett stort tack till alla er spelare som hjälpt oss att nå denna episka milstolpe. Vi älskar varenda en av er!

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.