Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

09 november 2016

Vad kostar det att spela?

Lottopris – en komplett guide till priser på lotto

I den här artikeln ger vi dig en fullständig överblick över olika lottopriser på Sveriges populäraste lotterier. Du har över 25 olika lotterier att välja bland, så visst hittar du just ditt favoritlotteri? Det bara kostar 25 kr per rad att spela EuroJackpot hos Lottoland som har vuxit så det knakar och nu är ett av världens största lottospelbolag med över 5 miljoner användare världen över.

Lottopris – en komplett guide till priser på lotto

Priser på lotto  

Lottoland har en rad olika lotterier. Här får du en överblick över vad det kostar att spela en enkelrad på de olika lotterierna. 

Lotterier - priser
Lotteri Pris per rad
Sveriges LOTTO 3 kr
Joker 10, 20 eller 30 kr
Drömvinsten Minst 3 + 10 kr
EuroMillions 35 kr
EuroJackpot 25 kr
MegaMillions 30 kr
PowerBall 35 kr
Frankrikes Lotto 25 kr
Irlands Lotto 20 kr
Mega-Sena 15 kr
MINI Lotto 4 kr
OZ Lotto 20 kr
SuperEnalotto 30 kr
Tysklands Lotto 12,50-52,50 kr
UK Lotto 30 kr
Österrikes Lotto 30 kr
Polens Lotto 10 kr

* Senaste uppdatering 22 februari, 2017

Men priset är inte allt

Kom ihåg att priset inte är det enda viktiga när du spelar på lotto. Du bör även tänka på jackpotstorlek och vinstchans. Fördelen med att spela ett billigt lotto är att du kan skicka in fler rader och på så sätt öka dina vinstchanser. 

Men om du kan få bättre vinstchans på ett annat lotteri, och detta lotteri skulle ha en jackpot som växt sig riktigt stor, kanske det är bättre att välja just detta lotteri? 

Ta gärna en titt på vår sida med våra olika lotterier. Du kan sortera dem efter dragningsdag eller jackpotstorlek. Du kan tjäna på att läsa på om de olika lotterierna så att du därmed kan hitta ett lotteri som passar just dig. 

EuroJackpot för 25 kr och andra rabatterbjudanden  

Hos Lottoland behöver du bara betala 25 kr per rad för att spela på EuroJackpot, ett lotto där du kan vinna Sveriges största jackpot. Det här är bara en av alla fördelar med att spela hos Lottoland.

Men när du blir medlem hos Lottoland kommer du även få andra rabatterbjudanden. En av anledningarna till att vi just nu har över 4 miljoner spelare världen över är att vi har möjlighet att erbjuda bättre priser och rabatterbjudanden på världens alla lotterier.

Vad händer när jag spelar hos Lottoland?

Hos Lottoland får du samma vinster och samma nummer som hos andra spelbolag, men ofta till samma eller lägre pris. Dessutom har vi ofta snabbare utbetalningar än de officiella lotterierna. Vinner du sätter vi in dina vinsterpengar direkt på ditt spelkonto. Enkelt, snabbt och säkert! 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!