Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

09 november 2016

Vad kostar det att spela?

Lottopris – en komplett guide till priser på lotto

I den här artikeln ger vi dig en fullständig överblick över olika lottopriser på Sveriges populäraste lotterier. Du har hela 24 olika lotterier att välja bland, så visst hittar du just ditt favoritlotteri? Kom ihåg att det bara kostar 20 kr per rad att spela EuroJackpot hos Lottoland som har vuxit så det knakar och nu är ett av världens största lottospelbolag med över 4 miljoner användare världen över.

Lottopris – en komplett guide till priser på lotto

Priser på lotto  

Lottoland har en rad olika lotterier. Här får du en överblick över vad det kostar att spela en enkelrad på de olika lotterierna. 

Lotteri

Pris per rad  

Sveriges LOTTO

3 kr  

Joker

10, 20 eller 30 kr  

Drömvinsten

Minst 3 + 10 kr

EuroMillions

30 kr

EuroJackpot

20 kr (bara hos Lottoland)  

MegaMillions

25 kr  

PowerBall

30 kr  

Frankrikes Lotto

25 kr

Irlands Lotto

20 kr

Mega-Sena

15 kr

MINI Lotto

4 kr  

OZ Lotto

20 kr  

SuperEnalotto

30 kr

Tysklands Lotto

10 – 52,50 kr  

UK Lotto

30 kr

Österrikes Lotto

30 kr

Polens Lotto

10 kr

* Senaste uppdatering 10 november, 2016

Men priset är inte allt

Kom ihåg att priset inte är det enda viktiga när du spelar på lotto. Du bör även tänka på jackpotstorlek och vinstchans. Fördelen med att spela ett billigt lotto är att du kan skicka in fler rader och på så sätt öka dina vinstchanser. 

Men om du kan få bättre vinstchans på ett annat lotteri, och detta lotteri skulle ha en jackpot som växt sig riktigt stor, kanske det är bättre att välja just detta lotteri? 

Ta gärna en titt på vår sida med våra olika lotterier. Du kan sortera dem efter dragningsdag eller jackpotstorlek. Du kan tjäna på att läsa på om de olika lotterierna så att du därmed kan hitta ett lotteri som passar just dig. 

EuroJackpot för 20 kr och andra rabatterbjudanden  

Hos Lottoland behöver du bara betala 20 kr per rad för att spela på EuroJackpot, ett lotto där du kan vinna Sveriges största jackpot. Det här är bara en av alla fördelar med att spela hos Lottoland.

Men när du blir medlem hos Lottoland kommer du även få andra rabatterbjudanden. En av anledningarna till att vi just nu har över 4 miljoner spelare världen över är att vi har möjlighet att erbjuda bättre priser och rabatterbjudanden på världens alla lotterier.

Vad händer när jag spelar hos Lottoland?

Hos Lottoland får du samma vinster och samma nummer som hos andra spelbolag, men ofta till samma eller lägre pris. Dessutom har vi ofta snabbare utbetalningar än de officiella lotterierna. Vinner du sätter vi in dina vinsterpengar direkt på ditt spelkonto. Enkelt, snabbt och säkert! 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1