Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

12 augusti 2015

Vad kostar det att spela?

Lottopris – en komplett guide till priser på lotto

I den här artikeln får du en fullständig lista med lottopriser på Sveriges populäraste lotterier. Kom ihåg att det bara kostar 20 kr per rad att spela EuroJackpot hos Lottoland, ett av världens största lottospelbolag.

Lottopris – en komplett guide till priser på lotto

Priser på lotto  

Lottoland har en rad olika lotterier. Här får du en överblick över vad det kostar att spela en enkelrad på de olika lotterierna. 

Lotteri

Pris per rad  

Sveriges LOTTO

3 kr  

Joker

10, 20 eller 30 kr  

Drömvinsten

Minst 3 + 10 kr

EuroMillions

30 kr

EuroJackpot

20 kr (bara hos Lottoland)  

MegaMillions

25 kr  

PowerBall

30 kr  

Frankrikes Lotto

20 kr

Irlands Lotto

15 kr

Mega-Sena

10 kr

MINI Lotto

3 kr  

OZ Lotto

15 kr  

SuperEnalotto

10 kr

Tysklands Lotto

10 – 47,50 kr  

UK Lotto

25 kr

Österrikes Lotto

25 kr

Polens Lotto

7,50 kr

 

Men priset är inte allt

Kom ihåg att priset inte är det enda viktiga när du spelar på lotto. Du bör även tänka på jackpotstorlek och vinstchans. Fördelen med ett billigt lotto är att du kan skicka in fler rader och på så sätt öka dina vinstchanser.

Men om du kan få bättre vinstchans på ett annat lotteri, och detta lotteri just nu har en jackpot som växt sig riktigt stor, kanske det är bättre att välja just detta.

Ta gärna en titt på vår sida med våra olika lotterier. Du kan sortera dem efter dragningsdag eller jackpotstorlek. På så sätt kan du enkelt hitta ett lotto som passar dig. 

 

EuroJackpot för 20 kr och andra rabatterbjudanden  

Hos Lottoland behöver du bara betala 20 kr per rad för att spela på EuroJackpot, ett lotto där du kan vinna Sveriges största jackpot. Det här är bara en av alla fördelar med att spela hos Lottoland.

Men när du blir medlem hos Lottoland kommer du även få andra rabatterbjudanden. En av anledningarna till att vi just nu har över 1 miljon spelare är att vi har möjlighet att erbjuda bättre priser och rabatterbjudanden på världens alla lotterier.

 

Vad händer när jag spelar hos Lottoland?

Hos Lottoland får du samma vinster och samma nummer som hos andra spelbolag, men ofta till samma eller lägre pris. 

Tess

Tjaba, kära läsare! Har man inte tur i kärlek så får man skriva om lotto. Det var ungefär så jag tänkte. Nu älskar jag det! Har ni några frågor om mina artiklar eller tips på något jag kan skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedanför så fixar jag det på studs. Lycka till!

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1