Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

17 maj 2017

Dennis vann stort med EuroJackpot prenumerationen

Miljonvinst förgyller drömsemestern

Man kan lugnt säga att Dennis fick sig en ordentlig överraskning strax innan han skulle bege sig iväg på sin planerade resa till USA. Vid EuroJackpot dragningen den 5 maj så lyckades Dennis pricka in alla 5 nummer korrekt, samt ett av två så kallade stjärnnummer. Dennis belönades för detta med hela 1 miljon euro, vilket omräknat i svenska kronor är lite drygt 9 miljoner. Så vad tänker då vår senaste storvinnare göra med sin vinst? Läs vidare så berättar vi mer om denna sympatiska vinnare, och vad han tänker göra för sina vinstpengar. 

Miljonvinst förgyller drömsemestern

 

Dennis hade i det närmaste packat resväskorna inför sin USA resa när han fick ett meddelande från Lottoland, i form av ett e-mail där det stod "Grattis du har vunnit" och tänkte vidare att vad roligt att han vunnit en slant, men det var inte direkt några hundralappar det var frågan om nu. Dennis läste vidare och ni kan ju föreställa er hans ansiktsuttryck när han läste att han plockat hem hela 916.627,20 euro på EuroJackpot!

Dennis hade inledningsvis lite svårt att förstå att han verkligen hade vunnit och trodde att det måste vara någon form av misstag. Men snart fick han se det svart på vitt. Den vinnande raden, och numren han sent kommer glömma lyder enligt följande: 8,11,23,41,42 samt nummer 6. Men nu när pengarna är insatta på hans konto så är det dags att han börja vänja sig vid tanken på att vara mångmiljonär! Man kan nog lugnt säga att Dennis reskassa förbättrades en aning. 

Kalifornien nästa!

Vi ville ju förstås veta vad denna sympatiske och unga mångmiljonär från Dortmund tänker göra med sin vinst. Det har ju inte gått så lång tid sedan hans liv förändrades för alltid. Men hans sedan länge planerade resa till Kalifornien kommer att bli av, även om han nu kanske uppgraderar sina biljetter till business eller kanske till och med första klass. 

Dennis som är väldigt intresserad av sport planerar att resa genom soliga Kalifornien under två veckor med en lika sportintresserad kompis. Los Angeles, San Francisco och San Diego står på schemat. Troligtvis kommer nu en del detaljer att ändras under dessa två semesterveckor, kanske blir hyrbilen av en lite mer sportig variant nu?

Dessutom har vår lycklige vinnare nu fått helt andra shopping möjligheter och han skulle gärna vilja uppleva möjligheten att se Golden State Warriors på plats, NBA laget från San Francisco. Men Dennis berättar vidare att han kommer bestämma sig för allt spontant när han väl är på plats i Kalifornien.  

Blick auf Los Angeles

Njuta av livet till fullo

Dennis är helt på det klara med att hans nästa semesterresa kommer att bli av det lyxigare slaget. Eventuellt några nätter på ett riktigt lyxhotell i Sydafrika eller på Seychellerna. Ta en rundtur i Afrika och bo på en riktig safari-lodge. Det är något han gärna vill uppleva. Mycket av detta är sådant han inte hade kunna gjort om han nu inte hade plockat hem denna stora vinst på EuroJackpot fortsätter han. Han ser även fram emot att unna sig en finare köttbit då och då samt givetvis några fina middagar på lyxiga restauranger. 

Så snart han kommer tillbaka från sin resa i USA kommer han även att skaffa sig en ny bil, och då gärna en tvåsitsig bil av det sportigare slaget. Möjligen blir det en klassisk Jaguar, men Dennis berättar vidare att han inte har bestämt sig ännu. "Det blir nog en och annan provkörning först innan jag bestämmer mig

Han planerar även att göra något för sina föräldrar, även om de påpekat för honom att de inte vill ha någonting. Men vår vinnare önskar att dela med sig av sin glädje och vinst och visst är det något som de flesta av oss skulle göra i händelse av en större vinst. Dela med oss till nära och kära. Det är faktiskt ett av populäraste svaren på frågan vad våra spelare skulle göra om de hade turen på sin sida och plockade hem en större jackpot. 

Dennis lojalitet till Lottoland har lönat sig

Dennis som är utbildad inom grossist och export branschen har under drygt fyra års tid spelat hos Lottoland och har även tidigare vunnit lite, men aldrig mer än några hundralappar. Nu kan man verkligen säga att han fick betalt för sin lojalitet. Dennis skrattar till när han vidare berättar att han är den enda i sin bekantskapskrets som spelar på lotto och att han tidigare fått höra diverse glåpord från sina kompisar som ifrågasätter hans lotterispelande eftersom att han aldrig vinner något ändå. Undrar vad hans kompisar säger nu? 

Han tycker att det är svårt att beskriva hur han känner sig utan säger att det är något man måste uppleva själv. Han kommer att forsätta att spela hos Lottoland och har redan rekommonderat en kollega att spela hos Lottoland då kollegan gillar lotteriet EuroMillions. EuroMillions som för närvarande har en jackpot på otroliga 1 miljard kronor, alltså 100 gånger mer än summan Dennis plockade hem!

Dennis som har en stående prenumeration på EuroJackpot kommer säkerligen att lämna in några rader, eller en prenumeration på EuroMillions så att inte hans kollega roffar åt sig jackpotten framför ögonen på honom.  Men nu är det dags för Dennis och hans kompis att bege sig ut på en oförglömlig resa till Kalifornien, vi här på Lottoland önskar er en fantastisk resa och passar samtidigt på att önska er alla lycka till framöver i kommande dragningar!

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.