Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

27 april 2017

Spela världens lotto hos Lottoland!

Nya exklusiva WorldMillions!

Låt revolutionen börja! Nya WorldMillions erbjuder fantastiska jackpots, och faktiskt världens högsta garanterade jackpots! Vad sägs till exempel om hela 1,5 miljarder kronor i potten, varje vecka. Året om. I denna artikel lär du dig allt du behöver veta om detta nya, exklusiva lotteri som du enbart hittar här hos Lottoland! 

 

Nya exklusiva WorldMillions!

 

Som du säkert redan vet så erbjuder Lottoland dig bara de bästa produkterna i världen. Det finns ingen risk att du kommer att bli uttråkad här hos Lottoland! Nu välkomnar vi våren med en helt ny och unik lottoprodukt. WorldMillions är Lottoland första helt egna lotteri, specifikt framtaget för att matcha de höga kraven våra spelare har. 

WorldMillions regler är enkla, jackpottarna de högsta garanterade i världen och dessutom utöver detta så erbjuder lotteriet fina vinstchanser. Läs vidare så berättar vi mer!

 

WorldMillions – spelregler

 

WorldMillions –  týždenný jackpot 150 miliónov eur

Det finns ingen enskild dragning för lotteriet, WorldMillions, likt dragningarna som genomförs i till exempel EuroMillions eller EuroJackpot. Den slutgiltiga vinstraden på WorldMillions består istället av en kombination av två officiella dragningar – Tysklands Plus5 och Österrikes ToiToiToi. Dessa två lottodragningar är helt oberoende från Lottoland samt självständiga från varandra, vilket gör WorldMillions till världens i särklass mest transparanta och bedrägerisäkra lotteri.

Den vinnande raden i WorldMillions konstrueras enligt följande: De första fyra numren tas från de sista 4 numren av Plus5 – tilläggspelet till tyska Keno. De sista fyra numren av WorldMillions tas sedan från de 4 sista siffrorna av ToiToiToi.

Du väljer helt enkelt 8 nummer mellan 0-9. Endast en person kan välja en specifik nummerserie, vilket innebär att du aldrig behöver dela med dig av jackpotten om du vinner. Genom att spela med en prenumeration kan du ”låsa” dina turnummer så att ingen annan kan spela med samma nummer.

Ett stort plus med WorldMillions är att du kan spela hela födelsedatum, om du nu har lyckonummer i form av ett födelsedatum som exempelvis 28.10.1971

nya exklusiva WorldMillions - regler
ANTAL NUMMER 8-nummer (0-9)
TORSDAGS JACKPOT 500 000 000 kr
SÖNDAGS JACKPOT 1 000 000 000, 00 kr
JACKPOTCHANS 1 på 100 000 000
VINSTCHANS* 1:11
SPELSTOPP Torsdag kl 18:30 och söndag kl 18:00


* Vänligen notera att denna vinstchans hänvisar till den lägre vinstnivån, vinstnivå nummer 8.

När sker dragningarna?

Dragningarna sker två gånger i veckan - 500 miljoner kronor ligger i prispotten varje torsdag, och hela 1 miljard kronor i prispotten varje söndag. På torsdagar har du fram till klockan 18.00 på dig att lämna in dina rader, och på söndagar har du fram till 18.30 på dig att lämna in just dina turrader! Resultaten från dragningarna hittar du här. WorldMillions är ett helt unikt lotteri som du endast hittar här hos Lottoland, vi ser födelsen av en ny lottogigant på den europeiska lottohimlen!

 

Hur ser vinstchanserna ut?

Du har hela 8 olika vinstnivåer på WorldMillions, utöver de fantastiska jackpottarna på totalt 1,5 miljarder kronor varje vecka så kan du kamma hem allt från någon hundralapp till 10 miljoner kronor beroende på vilken vinstnivår du hamnar på, men visst ska du sikta på alla rätt och därmed krossa det svenska vinstrekordet på i sammanhanget blygsamma 237 miljoner kronor.

Smaka på den, kamma hem 500 miljoner kronor på torsdagsdragningen, eller 1 miljard kronor på söndagsdragningen och du blir Sveriges genom tiderna största lottovinnare! Det vore en alldeles underbar artikel och skriva ihop. Vi håller tummarna!

Förutom att normalt ha högre jackpottar än EuroMillions, är också vinstchanserna bra större att vinna jackpotten i WorldMillions med på 1 på 100 000 000, vilket är betydligt bättre än för EuroMillions där oddsen f.n. ligger på 1 på 139 000 000. Så du har alltså 39% större chans att vinna jackpotten på WorldMilllions jämfört med EuroMillions. Detta är även bättre chans att vinna jackpotten än till exempel på PowerBall, MegaMillions, SuperEnaLotto eller Tysklands lotto, vilket alla är lotterier med höga jackpots!

 

Nedan hittar du en tabell med de olika vinstnivåerna och dess vinstchanser. 

Priser och vinstchanser
NIVÅ VINST* VINSTCHANS
I. (8-nummer) 1 000 000 000 kr 1:100 000 000
II. (7-nummer) 10 000 000 kr 1:11 110 000
III. (6-nummer) 1 000 000 kr 1:1 110 000
IV. (5-nummer) 100 000 kr 1:111 111
V. (4-nummer) 10 000 kr 1:11 111
VI. (3-nummer) 1000 kr 1:1111
VII. (2-nummer) 150 kr 1:111
VIII. (1-nummer) 100 kr 1:11

* Tabellen baseras på söndagsdragningen, vänligen notera att vid händelse av att du vinner i torsdagsdragningen så halveras dessa siffror. 

 

Varför bör du spela WorldMillions?

Världens högsta garanterade jackpots, fina vinstchanser och ett flertal olika vinstnivåer. Hela 1,5 miljarder kronor i prispotten, varje vecka! Ett helt unikt lotto som du endast hittar här hos Lottoland. Att varje unikt 8-siffrigt nummer endast kan spelas en gång innebär även att du inte behöver dela din eventuella storvinst med andra vinnare, så vill du "låsa" just dina turnummer se då till att spela med en prenumeration! Testa nya WorldMillions redan idag och du kan bli inte bara Lottolands genom tiderna största vinnare, utan även den som kommer bli inskriven i de svenska historieböckerna som den som kammat hem landets största lottovinst! Nedan hittar du även en video med lite information om WorldMillions! 

 

 

Emma

Här skriver jag om lottonyheter, vinnare och annat lottospelare kan tänkas vara intresserade av. Kommentera gärna under artiklarna om du har några frågor.