Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

19 september 2014

Flax och flyt – bilder och filmer

Ofattbar tur – kolla in topplistan!

Livet är fullt av konstiga sammanträffanden och mirakel. Vi talar inte om det övernaturliga, utan om personer med så mycket tur – eller med en så luddig uppfattning om vad tur är – att de lika gärna kan spela lotto, ett spel där tur lönar sig. Här kommer några exempel på tur – i alla dess former! Håll muspekaren över bilderna för att starta filmerna.   

Ofattbar tur – kolla in topplistan!

 

Finns det någon naturvetare där ute? En biolog? Vad är det han fångar? 

Är det här en iller? En mink? En svanslös, överviktig ekorre? Jag är inte kvalificerad på att svara på detta. Naturriket är inte mitt område. Allt jag vet är att de ser svårfångade ut. Och det verkar krävas både tur och skicklighet att fånga en.

Den här spelaren borde prova lotto. Hade i stället djuret i fråga kommit undan, och djur över huvud taget hade möjlighet att spela på lotto, borde den här pälsbeklädde rackaren spela lotto – fotbollsspelare är raska varelelser de med. 

 

Kanske är nummer 13 ett turnummer? 

Allt jag vet är att det krävs en övernaturlig tur för att hamna på en icke livshotande köplacering hos f-kassan. Men nummer 13? Är det här ett omen? Jag kan inte nypa dig, Fredrik, det vore obehagligt om jag var nära nog att göra det. Allt jag kan säga är att du har flax. 

Det är ett mirakel....

Att den här killen kom in på krogen! Jag har två teorier kring den här filmsnutten: antingen är han spiknykter och en usel moppechaffis. Eller dyngrak men fortfarande ölsugen. Att döma vilket av alternativen som är sämst lämnar jag åt er läsare. I vilket fall skulle vi rekommendera att undvika den här killen om du ser honom på ditt lokala ölsjapp. 

 

Det finns olika grader av tur 

Att vinna en tygpåse är inget jag skulle sätta i samma kategori som att överleva Titanic, eller åka hem från Paradise Hotel med heder och självrespekt i behåll. Likväl, någon tur handlar det väl om. Låt salladen väl smaka, Lloyd! 

 

Matrix-motorcykelmannen 

"Det finns ingen sked." Vad som däremot finns är en gudabenådad tur. Lyckas du kraschlanda på det här sättet har du antingen änglavakt eller 600cc tur i kroppen. 

 

Ett mirakel? 

Vi gratulerar till att du kom upp ur sängen i morse, Ellen. Hoppas du lyckades ta dig tillbaka fram mot natten och att du, morgonen efter, lyckades ta dig upp igen. Varje dag är ett mirakel. 

Tur eller skicklighet? 

Wow! Jag vet inte hur länge den här senioren övat in den här sladden. Kanske har han spenderat otaliga år i samma backe för att så småning om perfektionerat kurvtagningen. I vilket fall kan jag inte låta bli att undra om inte en gnutta tur är inblandad här? 

 

Hoppa över alla hinder!

Jag har ingen insyn i politiken som omgärdar följande ämne, men visst låter det bra att även 20-åringar kan tävla i ponny nu. Jag skulle kanske inte kalla det ett under. Nåväl, vi förstår att det här är något ryttare hoppats på länge, Amanda. Lycka till, alla ponnyryttare där ute. Rid på innan åldern blir ett hinder

Wow, tur! De här personerna borde prova lotto

 

 

Kälkborgerlighet – bokstavligen talat 

Den här killen var en hårsmån från att hamna i grillen på en av de två herrgårdsåk som, likt rovdjur, ser ut att komma smygande från ingenstans. Han klarade sig. Han hade tur och kan se fram emot att se sig själv åldras. Kommer han någonsin bli för gammal för kälkåkning?  

 

Ännu ett mirakel 

Jag har två tolkningar att erbjuda här. Det troliga är att Chica Loca faktiskt är lite loca och aldrig går och lägger sig innan midnatt. Det andra alternativet är att hon har spanskt påbrå och och svårigheter att bli tillräckligt trött lagom till siestan. Hur ligger det till egentligen? 

Ofattbar tur – Borås Div 2-lag i basket har träningsmatch!

Sätt dig in i följande situation: du är ett fan av Borås bästa basketlag. Du har följt division 2-lagets framgångar sen barnsben. Du vaknar upp onsdag den 17 september utan vetskap om att senare under dagen kommer du råka på fullkomligt ofattbar tur. Vid lunchtid läsar du nämligen på följande tweet, som avslöjar att ditt favvolag har träningsmatch i Erikslndshallen kl. 19.45. Självklart missar du det inte – sån tur måste man dra nytta av. 

 

Vad står på tur? 

Jag vet inte. För alla som vill prova lyckan så har vi en dragning i EuroMillions på både fredagar och tisdagar. Kolla in den senaste jackpotten på Europas populäraste lotteri. Jag säger inte att chansen är stor att du vinner jackpotten – men med lite flyt kan det gå vägen. 

 

 

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1