Lottoland använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

05 december 2014

Spela hos Lottoland – en guide

Så spelar du LOTTO online

Spelar du fortfarande LOTTO i kiosken? Glöm det. Det finns massor av fördelar med att spela LOTTO hos Lottoland. Ny spelare? Glöm inte bort att du kan spela lotto riskfritt första gången med vår Pengarna-Tillbaka-Garanti – den dyker upp i kundvagnen vid ditt första lottköp. Jaga drömvinsten hos oss och läs vår guide om specialfunktionerna DubbelJackpot, JackpotJakt och Prenumeration.  

Så spelar du LOTTO online

 

Välj nummer – vinn Sveriges största jackpot 

Hos Lottoland kan du givetvis välja dina egna turnummer. När du kommer till spelfälten kan du enkelt välja vilka nummer du vill fylla i. Du kan också välja att slumpa fram dina nummer genom att trycka på SlumpRad. När du har valt dina nummer behöver du bara skrolla ner och trycka på den gröna knappen ”Skicka in”. Är vissa nummer bättre än andra? Här kan du läsa mer om hur du bör gå tillväga när du väljer dina egna nummer och några av de myter som kringgärdar ämnet.

 

Lotto varje onsdag och lördag

Varje vecka i LOTTO har två stycken speldagar – LOTTO onsdag och LOTTO lördag. Varje speldag har i sin tur två dragningar LOTTO 1 och LOTTO 2. Hänger du med? Hos Lottoland kan du enkelt vara med i båda dragningarna genom att bocka för Speldag och Dragning i spelfältet.

 

Tilläggsspel – vinn drömvinsten

Om du vill ha chans att vinna Sveriges största jackpot, drömvinsten, behöver du bara välja att spela LOTTO med ett Tilläggsspel på minst 10 kr. Det spelar ingen roll om du spelar ett Tilläggsspel med 10, 20 eller 30 kr – din chans att vinna drömvinsten är lika hög. Du väljer dina Tilläggsnummer genom att klicka på ”SlumpRad”, dina nummer kommer då automatiskt att slumpas fram.

 

Så fungerar Lottolands DubbelJackpot

Om du vill ha chans att dubbla din drömvinst behöver du bara lägga till Lottolands exklusiva funktion DubbelJackpot till ditt spel. Dra DubbelJackpot knappen från vänster till höger i spelfältet för att lägga till funktionen till din lott. Priset på en DubbelJackpot varierar beroende på om du väljer att spela flera rader samt om du väljer att spela med ett Tilläggsspel samt på LOTTO 1 och 2. Du kan enkelt se hur mycket du betalar för din DubbelJackpot genom att kika på den totala summan att betala, som du hittar till vänster om knappen ”Skicka in”.

 

NummerSköld – slipp dela din vinst med andra

Det är inte ovanligt att flera spelare prickar sju rätt på LOTTO. När det här inträffar får spelarna vanligtvis dela vinsten sinsemellan. Tycker du att det låter värdelöst? Inga problem. Hos Lottoland kan du skydda dina nummer genom att spela med vår NummerSköld. Om du har lagt till specialfunktionen till din lott kommer vi att skydda dina nummer och du kan på så sätt slippa dela din jackpot om du skulle pricka alla 7 nummer rätt på LOTTO. NummerSkölden gäller även givetvis på drömvinsten – fast chansen att flera spelare träffar 7 rätt på LOTTO och 2 rätt på Tilläggsspelet är oerhört liten.

 

Prenumeration, JackpotJakt och Spelveckor

Hos Lottoland kan du givetvis Prenumerera på dina turnummer. Observera att en Prenumeration är löpande och kommer att fortsätta tills du väljer att avbryta den. Du kan när som helst avbryta en Prenumeration och de lotter du ännu inte betalat för genom att gå till Lotter under menyn Mitt Lottoland.

Om du inte har lust att Prenumerera kan du välja att spela ett fast antal Spelveckor. Bläddra i menyn Antal Spelveckor för att välja hur länge du vill spela. Det här är ett utmärkt sätt att se till att du fortfarande hänger med i dragningarna, utan att behöva skapa en löpande Prenumeration.

Om du gillar stora jackpottar – och endast spelar när drömvinsten växt sig riktigt fet – kan du välja att spela med JackpotJakt. Det är en slags prenumeration som låter dig delta i varje dragning fram till dess att någon vunnit jackpotten.

 

Lycka till i nästa dragning

Spela LOTTO hos Lottoland. Glöm inte bort att våra spelare regelbundet kan ta del av rabatterbjudanden och andra kampanjer. Följ oss på Facebook – vi kommer posta massor av häftiga saker och gratisgrejer där. Börja spela LOTTO hos Lottoland – ett smartare sätt att spela. 

Skapa nytt konto nu och spela på världens största lotterier

177 368 spelare har redan
vunnit över 150 miljoner kr
hos Lottoland

Man
Född
+1